Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
iwona_35 pisze:Katia80 pisze:Pini, ta sama prośba, co ostatnio: ni bądź tak enigmatyczna!
No w każdym razie bardzo się cieszę, kolejny kot znalazł dom!
ENIGMATYCZNY czyli:zagadkowy?,tajemniczyy,,niejasny!!!
Czyli jeżeli zazdrościsz, to uratuj tyle, ile uratowała Pini-
wtedy będzie zaszczyt dla Ciebie ,jeżeli ktoś nazwie Cię ENIGMATYCZNY .
Możesz być pewna,nie jedna osoba zastanawia się(tak jak ty) jak Pini to zrobiła?????
A może Pini jest taką wspaniałą osobą i ma możiwośći takie jakie nie mają inni ,bo z autopsji wiem ,że niektórzy np..nie nie chcą dać kasy
a nowe koty sikają i srają gdziekolwiek, pełno włosów w domu ,zniszczone rzeczy, zero wyjazdu na wczasy!!!!
,podrapane meble,śmierdzi,nie wykastrowane,i niestety trzeba z tym dać sobie radę, dziwne walki, zbite szkło i tp....i domków tymczasowych BRAK.....
A jeżeli w tym czasie nie ratujesz kotów tak jak Pini to idż do wyporzyczalni i weź film ENIGMA i moze go zrozumiesz?
Albo wynajmij do 38m kw mieszkania i miej pięć kotów, jamnika i 15-letnia córkę i wtedy: OSIĄGNIJ MIRWANĘ........wtedy zostaniesz OŚWIECONA!!!!!!!!!!!!!
A JEŻELI NIE TO :MEDYTUJ ................dlugo.......i daj spokój ludziom który robią bardzo dużo dla tego pakudnego świata......i nie dogaduj......
Katia80 pisze:Iwona, ja nie dogaduję, broń Boże![]()
![]()
Po prostu byłam ciekawa szczegółów i tyle... Pini (niewątpliwie cudowna osoba) nie napisała więcej (czyli napisała enigmatycznie, tak właśnie tajemniczo), ale odpowiedziała, że nic więcej nie wie, w porządku...
ja po prostu byłam ciekawa.
Iwona, no co Ty? bardzo mi przykro, że tak jakoś dziwacznie odebrałaś moje pytanie...
Edit: literówka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości