OLEŚNICA- kocięta szukają domów

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lip 17, 2006 19:47 OLEŚNICA- kocięta szukają domów

Kocięta znajdują się u Kingi (na forum Kinga-Kotki), którą zagadnęłam o sterylizację przy okazji ogłoszenia na adopcyjnej, i której pomagam w zdobyciu funduszy na sterylizacje poprzez aukcje. Więcej kociaków nie będzie (chyba że znowu "uda" się Kindze jakiegoś znaleźć ;) ) :) Przełożenie jest proste: jeżeli kociaki (a szczególnie koteczki) nie znajdą domów, za 3-4 miesiące będą potrzebne kolejne fundusze na kastracje...

Są to 2 kocurki i 3 koteczki czarno-białe (z "chowu własnego") i bura znaleziona koteczka. Wszystkie mają ok. 6 tygodni do 2 miesięcy. Są zdrowe, zadbane, wesołe, uwielbiają mizianie po brzuszku i zabawy :)

A takie jesteśmy pięknoty:

Obrazek

Kontakt: 0509 86 36 75 , 0504 93 28 88

Nie muszę chyba dodawać, że nikt nieprzekonany do kastracji kociaka nie dostanie ;)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon lip 17, 2006 20:12

8O :P
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon lip 17, 2006 20:24

:?: :?: :?: :wink: :lol:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Wto lip 18, 2006 21:53

podnoszę
chętni na kota
-
---

VeganGirl85