Beliowen pisze:Inf, z jakichś przyczyn założyłaś że ktoś tu zamierza dziewczynę napastować.
Nie wiem dlaczego.
Przypominanie historii uważasz za zdawkowe i krytyczne.
Zupełnie jak gdyby coś złego było w tym że ktoś pamięta historię sprzed roku.
(...).
No i właśnie nie wiem, dlaczego zakładasz, że ja Ciebie krytykuję/atakuję. Wg mnie Twój pierwszy post mógł zniechęcać potencjalnych opiekunów, bo był właśnie zdawkowy i niewystarczający (znowu: wg mnie). Nie zakładam Twojej złej woli, po prostu tak go odebrałam, jeśli się mylę i to tylko moja ocena - przepraszam, jeśli nie, to niech mój pierwszy post będzie tym, czym był - zachętą do opiekunki Benjego, by wyjaśniła co się stało.
Nie oceniam nikogo i nigdzie nie napisałam, że ostatnio, kiedy temat był aktualny, dziewczyna nie spotkała się z życzliwością, dobrą wolą itd. Beliowen, nie dokładaj mi, czego nie ma - proszę.
Mój ostatni post był też stricte informacyjny - podjęłam działania, jeśli przyniosą efekt - napiszę. Gdzie znajdujesz tam atak na Ciebie lub innych ludzi dobrej woli?
Jeśli nie masz nic na przeciw proponuję zakończyć tę wymianę zdań, bo obydwu nam chodzi o dobro zwierzaków i tylko dogadać się nie możemy, a robimy niepotrzebne zamieszanie na wątku, który przecież co innego ma na celu.
pozdrawiam
Inf