Cztery węgielki już w domkach, ich mama szuka nadal.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt maja 26, 2006 7:54

Koksik od wczoraj w nowym domu :D Młodzi Państwo, którzy go zabrali nie mają dzieci, więc stwierdzili, że doleczą grzybka sami :D Pojechał w wieeeelkim transporterze, dostał na drogę piłeczkę od mojego TZ :oops:

Mam nadzieję, że domek będzie go kochał bardzo, bardzo. Wiem, ze powinnam się cieszyć, że dostał fajny dom, ale tak mi się jakoś smutno zrobiło... :( i pusto... :( Klemens też chodził po mieszkaniu, zaglądał pod szafę i w inne kąty, potem popatrzył na mnie takim wzrokiem smutnym i pytającym... :cry:

Wątek Węgielków jako-takich możemy więc chyba zamknąć...
Mamie trzeba założyć jej własny, "bursztynowy" :D Annskr! jesteś niesamowita, wiem, że to kłopot dla Ciebie, ale u mnie nie miałaby szans na oswojenie - sama wiesz :oops:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon maja 29, 2006 8:30

Wczoraj widziałam Antracytka - obecnie Tajfuna :D
Śliczne kocio, imię sobie uczciwie wypracował, a nowi Państow w nim zakochani :D
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pon maja 29, 2006 9:26

annskr pisze:Wczoraj widziałam Antracytka - obecnie Tajfuna :D
Śliczne kocio, imię sobie uczciwie wypracował, a nowi Państow w nim zakochani :D

??? Gdzie ??? :D :D Nowy Paniuś Cytka-Tajfuna jest bardzo miłym i odpowiedzialnym człowiekiem - bardzo się cieszę, że Cytek do niego trafił. A zmiana imienia.... hm.... celna :D Tajfun całkowicie oddaje koci "charakterek" :D

Georg-inia

Post » Pon maja 29, 2006 13:20

To gdzie ten "bursztynowy" wątek? :D
Obrazek

Amy

Od: Pt lip 22, 2005 19:45

Post » Śro maja 31, 2006 8:47

Georg-inia pisze:??? Gdzie ??? :D :D Nowy Paniuś Cytka-Tajfuna jest bardzo miłym i odpowiedzialnym człowiekiem - bardzo się cieszę, że Cytek do niego trafił. A zmiana imienia.... hm.... celna :D Tajfun całkowicie oddaje koci "charakterek" :D

U wecika na kontroli :D
A Państwo faktycznie przemili i zakochani w Tajfunie :D

Na wątek Amber też czekam :twisted:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Śro maja 31, 2006 9:29

annskr, sorry :oops: dziś założę. Chcę, żeby był z prawdziwego zdarzenia, mam fotki, ale to trzeba sie skupić odrobinę, obrobić zdjęcia, a ja mam net tylko w pracy. Ale dziś zostanę dłużej i Amber wąteczek założę. Obiecuję :)

Georg-inia

Post » Śro maja 31, 2006 15:47

wątek Amber założony :D
czekamy teraz na relację z domku tymczasowego :D

Georg-inia

Post » Śro maja 31, 2006 20:16

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14