Praca dla kota

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt mar 10, 2006 11:49 Praca dla kota

Nawiązałam kontak z firmą w Poznaniu, która poszukuje kota do pracy przy myszach w magazynie. Magazyn jest zamykany, pracuje w nim ktoś kto będzie zobowiązany opiekować się kotem, w weekendy i święta będzie ktoś kto się kotem zajmie, w budżecie firmy są wyznaczone pieniądze na profilaktykę, leczenie, jedzenie itd, kot będzie spał w magazynie.
Czy ktoś ma kota, który podjąłby się takiego zadania?
Albert, Fisia Haczyk, Tadeuszek

Catrina

Od: Pon kwi 18, 2005 11:53

Post » Pt mar 10, 2006 12:24

Owszem, nasz Bigos to kot wzięty z dworu, jest nadzwyczaj spokojny! Mieszkał na dworzu, więc wie co to myszy, buszował po piwnicach... Jest ogromnym kotem, a nawet jeszcze kocurem, we wtorek kastracja. To burasek, więc ma małe szanse na dom, może tam by się spełnił? To nasz wątek:

http://www.forum.miau.pl/viewtopic.php?t=40618

Dodam, że kot jest bardzo wdzięczny, spokojny i miziasty. Na pewno szybko przywyknie do tamtejszych ludzi, nie ucieknie i będzie dobrze wykonywał swoją pracę.

Gdyby Bigos był dobrym kandydatem, to prosimy o podanie kontaktu, lub o kontakt do nas:
Nasz numer: 601-897-678
email: dronusia@wp.pl
Obrazek

dronusia

Od: Sob mar 26, 2005 13:32

Post » Pt mar 10, 2006 13:30

Dronusia dziękuję :D a ja prowadzę rozmowy bo chcę żeby ta firma zapłaciła za kastrację lub sterylizację.
Albert, Fisia Haczyk, Tadeuszek

Catrina

Od: Pon kwi 18, 2005 11:53

Post » Pt mar 10, 2006 13:54

Catrina pisze:Dronusia dziękuję :D a ja prowadzę rozmowy bo chcę żeby ta firma zapłaciła za kastrację lub sterylizację.

Byłoby super... :D A co sądzisz o kandydacie? Odpowiedni? Bigosowi źle w zamknięciu, a taka praca dla takiego wielkiego faceta, to po prostu idealna! :) Ale w razie czego... to i bez zwrotu kosztów kastracji Bigos chętnie podejmie się pracy, pamiętaj ;)
Obrazek

dronusia

Od: Sob mar 26, 2005 13:32