potrzebny domek!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sty 25, 2006 18:12 potrzebny domek!

Kochani,

Pisałam wam, że przygarnęłam koteczkę krówkę z puszczy kampinowskiej... pisałam też, że pozostałe kotki znalazły domek... okazało się, że jednak nie i potrzebujemy domku dla 4 kociaków... kociaki mieszkają na wsi u "dziadka", generalnie mieszkają w stodole nie mają szczepień ani wogóle kontaktu z weterynarzem, jak to częśto na wsiach bywa, "Dziadek" jest starszą osobą i dba o kociaki jak tylko potrafi, ale razem tych kotków jest 9...
załączam poniżej wiadomość od wnuczki "dziadka"z prośbą o domek...

Wspaniale 4 kotki do oddania w dobre ręce, o umaszczeniu przeważnie czarno-biaym,
tylko ze jeden ma więcej czarnego lub białego a drugi mniej, ale wszystkie są pełne uroku.
Jeden jest bialo-bury w pręgi tygrysie, tak jak na zdjęciu. Są aktywne, oswojone,
i milusińskie. Są młode, mają ok.12 tyg. wiec w sam raz teraz do oddania, i potrzebują ciepłego domku i kochających właścicieli, a przede wszystkim są zdrowe, i jak na małe kotki przystało bardzo ciekawskie i komunikatywne. Także jak najbardziej można z nimi rozmawiać.
A teraz wyjaśnienie dlaczego szukamy kogoś dla kotków: dlatego ze z tymi 4-ma maluchami mamy 9 kotów, a dokładnie mój Dziadek, a to jest dla nas stanowczo za dużo. Stacjonują poza Warszawą, w pięknej okolicy Puszczy Kampinoskiej, jeśli ktoś chciałby zrobić sobie wycieczkę i przy okazji dostać pięknego kotka, to jest to wspaniała okazja, bo tereny naprawdę piękne. Ale jeśli to dla kogoś byłoby za daleko, albo nie jest zmotoryzowany to ja mogę przywieźć kotka do domu nowego właściciela (Warszawa i okolice). Ale wtedy musi polegać na wyborze tylko ze zdjęcia. A że są małe to mamy nadzieje ze znajdzie się ktoś kto zechce zaopiekować się tymi pięknotami. Szukamy kogoś dla każdego kotka z osobna, ale jeśli ktoś chciałby parkę, by nie rozdzielać rodzeństwa, to bardzo proszę. Czekamy na kontakt. Miauuu....

Postaram się zaraz dołączyć zdjęcia... podajcie proszę jakieś pomysły gdzie szukać domku dla nich proszę...
Obrazek Obrazek Tosia

Martunia

Od: Czw lis 24, 2005 20:41

Post » Śro sty 25, 2006 18:20

Czy matka kociąt zostanie wysterylizowana?
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Śro sty 25, 2006 18:25

sluchaj napisz ze zdjeciami na allegro i na alegratatka polecam tez gazeta.pl
napewno domki sie znajda.na 100%.trzeba szukac poki mlode sa bo to ostatni dzwonek.

gagucia

Od: Śro lip 20, 2005 2:54

Post » Śro sty 25, 2006 18:29

Na matke kociąt nie mam żadnego wpływu, ja te kotki odkryłam przez przypadek, zabrałam jednego, i wydawało mi się, że znalazłam domki dla reszty, ale się nie udało...
Obrazek Obrazek Tosia

Martunia

Post » Śro sty 25, 2006 18:31

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

wiem, że czarny kotek to kocurek, i teraz są troszkę starsze bo mają niecałe 4 miesiące
Obrazek Obrazek Tosia

Martunia

Post » Śro sty 25, 2006 22:06

i nikogo takie ślicznotki nie interesują :)
są cudowne
Obrazek Obrazek Tosia

Martunia

Post » Śro sty 25, 2006 22:55

Sa sliczne - powinny teraz dosc latwo domki znalezc szczegolnie z gazety - bo malo teraz malenstw a te sa przepiekne i zdrowo wygladaja!
Hop hop

Frankie

Od: Nie wrz 04, 2005 13:44

Post » Czw sty 26, 2006 7:48

oby oby trzymajcie kciuki bo one mają już niecałe 4 miesiące
Obrazek Obrazek Tosia

Martunia

Post » Pt mar 10, 2006 0:06

i jak maluchy, mają już domki?

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pt mar 10, 2006 0:52

Martunia pisze:Na matke kociąt nie mam żadnego wpływu, ja te kotki odkryłam przez przypadek, zabrałam jednego, i wydawało mi się, że znalazłam domki dla reszty, ale się nie udało...

nie masz kogoś, kto pomoże Ci ją złapać do sterylizacji? Można ten zabieg załatwić taniej bądź nawet za darmo, do czego serdecznie namawiam. Obie jesteśmy z Warszawy, wiem gdzie można ciachnąć za darmo i wypożyczyć klatkę- łapkę.
Inaczej co 2-3 miesiące będzie trzeba szukac kociakom domów :roll: :(
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09