zaadoptuje kociaka :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie gru 11, 2005 19:44 zaadoptuje kociaka :)

od dłużshego czasu wypatruje małego kociaka ktorego chcialabym bardzo przygarnac...dzis wybralam sie na działki z pania ktora dokarmia wshystkie tam koty, z nadzieja ze uratuje jednego z kilkudziesieciu kociakow...niestety-pogoda i niska temperatura utrudnila mi w znalezieniu jakiegokolwiek wymarzonego kotka :( jedynie dostałam adres tej stronki ktora by mi ukróciła shukanie. z mila checia pomoge w zaopiekowaniu sie na stałe kociakiem :) gwarantuje że trafi w dobre ręce :)

ps. bylabym wdzieczna, gdyby ogłoshenia z kotkiem były przesylane na moj email (czesto sprawdzam poczte)- LadyLight@interia.pl

Z góry dziĘki :D
Gość

Post » Nie gru 11, 2005 19:47 Re: zaadoptuje kociaka :)

Anonymous pisze:od dłużshego czasu wypatruje małego kociaka ktorego chcialabym bardzo przygarnac...dzis wybralam sie na działki z pania ktora dokarmia wshystkie tam koty, z nadzieja ze uratuje jednego z kilkudziesieciu kociakow...niestety-pogoda i niska temperatura utrudnila mi w znalezieniu jakiegokolwiek wymarzonego kotka :( jedynie dostałam adres tej stronki ktora by mi ukróciła shukanie. z mila checia pomoge w zaopiekowaniu sie na stałe kociakiem :) gwarantuje że trafi w dobre ręce :)

ps. bylabym wdzieczna, gdyby ogłoshenia z kotkiem były przesylane na moj email (czesto sprawdzam poczte)- LadyLight@interia.pl

Z góry dziĘki :D

zapomniałam sie zalogować :wink: ps jestem z ŁODZI ! :)

LadyLight

Od: Nie gru 11, 2005 19:01

Post » Nie gru 11, 2005 19:48

w moim podpisie jest kocik, który BARDZO potrzebuje domku

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Nie gru 11, 2005 19:51

i jeszcze one: --> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=35192
proszę, zajrzyj...
może okaże się, że właśnie ich szukasz?

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Nie gru 11, 2005 21:53

Proszę nie karmić Trolla :wink: Wyrzuciłam jego zaczepki :twisted:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Nie gru 11, 2005 22:27

Dziewczyny z Łodzi na pewno znajdą coś dla Ciebie! :D
I jeszcze zajrzyj http://www.fundacjakot.prv.pl. Zapraszam też na stronę łódzkiego schroniska (banerek w moim podpisie)
Pozdrawiam!
Obrazek

Amy

Od: Pt lip 22, 2005 19:45