Kociątka do adopcji

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lis 25, 2005 15:42 Kociątka do adopcji

Przygarnęłam ciężarną kotkę. Lada dzień urodzi maleństwa. Będą do odbioru za jakieś 2 miesiące. Jeśli już teraz nie znajdę dla nich domów, moi rodzice je uśpią zaraz po urodzeniu!!! :cry:
Przygarnijcie maleństwa lub pomóżcie szukać dla nich dobrych domów!!!
Mieszkam w okolicach Katowic, ale jeśli ktoś się zdecyduje na kociątko, to mogę je dowieźć gdzieś dalej.
Mój adres mailowy: semidea@gazeta.pl
GG: 3391590
Tel.: 88 77 78 568

semidea

Od: Pt lis 25, 2005 14:51

Post » Nie lis 27, 2005 23:45

uważam, że Twoi rodzice zdecydowali się na najlepsze wyjście- zobacz, ile kotów szuka domu... :( nie szkoda Ci ich? Lepiej szukac domów dla tych, które JUŻ żyją, a nie sprowadzać nowych na ten świat...

Rozumiem, że planujecie sterylizację koteczki... :?:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Nie gru 11, 2005 14:46

Semideo,pisałam do Ciebie na gg ale nie odpisałaś...ja szukam małego kocurka ale niestety mam swój typ i moge przyjac pod dach tylko jednego.Czy możesz napisać coś więcej na temat kotki i miotu,jeśli się już pojawił?Jakiego są koloru kotki? I czy w ogóle jeszcze są :( ?Pozdrawiam Iza
Jestem tylko człowiekiem,mogę się mylić ale ucze sie chętnie.I wciąż.

Kićkowa

Od: Pt gru 09, 2005 17:56