szukam mlodego persa

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto gru 06, 2005 19:47 szukam mlodego persa

hej szukam milegho i sympatycznego persa ktory jest zdrowy i wesolym :D jesli ktos ma do oddania lub kupienia nie drogo to prosze napiszcie pozdro papaty:) :!:

zośka14

Od: Wto gru 06, 2005 19:36

Post » Wto gru 06, 2005 19:57

To ja zaprosilam Zosie na forum, bo marzy o kotku. Zosia uzgodnila z rodzicami ze szuka kotka wiec mam nadzieje ze moze jakiegos tu znajdzie.

Zosia jest z Wielkopolski i jest bardzo rozsadna chodz mlodziutka osoba.

Uprzedzalam ja ze kotka moze szukac, ale ze ostateczna rozmowa bedzie miedzy rodzicami a osoba wydajaca kota.

Lena

Od: Śro wrz 29, 2004 13:00

Post » Wto gru 06, 2005 20:03

młody czyli jaki wiek
cos wiecej o warunkach w jakich miałby kot mieszkac?
NIE KUPUJ! Adoptuj

ObrazekObrazek

marinella

Od: Nie wrz 04, 2005 21:24

Post » Wto gru 06, 2005 20:14

Zosia juz odeszla od komputera bo ktos z rodziny potrzebowal, ale moze napisze wyciąg z naszej rozmowy na gg.

Zosia mieszka w woj wielkopolskim w jakiejs malej miescowosci (wsi?) w bardzo spokojnej okolicy, na gorce, z dala od drogi z tego co zrozumialam. Miala 5 lat kocurka, niewykastrowanego, ktory sobie chodzil po okolicy i ktorego bardzo kochala, ale kocurkowi zdarzyl sie nieszczesliwy wypadek. Sasiadowi lisy zagryzly kaczke i on nasypal trucizny do tej kaczki i prawdopodobnie kocurek Zosi tym sie zatrul. Dokladnie historii tej nie znam, tyle co wiem to pisze. Zosia powiedziala ze nastepny kot bedzie z nia wychodzil tylko na smyczy do ogrodu.

Jak wyzej napisalam, mowilam Zosi ze rodzice musza tez sie wypowiedziec, ale myslalam ze moze ktos tu cos zaproponuje i potem sie skontaktuje z rodzicami. Uprzedzilam Zosie ze to rodzice beda musieli zdecydowac i dogadac szczegoly z kims kto bedzie kota chcial oddac bo to oni beda za niego placic za jedzenie, sczepienie, kastracje.

To nie kontakt dla mnie bo jestem z Wroclawia, a dziewczyna zglosila sie do mnie z ogloszenia wiec odeslalam ją tutaj.

Zosia jest młodą osobą, może jeszcze wszystkiego nie wiedzieć, ale widać ze kocha zwierzęta bardzo mocno i może jakiś kot znajdzie u niej dom - ale jak juz mowilam, jest to poza naszym zasięgiem.

Lena

Post » Wto gru 06, 2005 20:21

Zosia w gg ma wpisana miejscowosz Szelejewo.

Lena