Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Tak jak obiecałam zdaje relacje
Mały ma sie swietnie własnie zreszta atakuje mnie ze wszstkich stron bo jest na etapie zabawy - mam tylko nadzieje ze nie zrobi sobie sam krzywdy mały szatanek bo przed chwila musiałam ratować go od upadku z lóżka głowa w dól ..strasznie rozbrykany ten moj kot:) Na moje szczescie szalec zaczał dopiero jak ja zdecydowałam ze juz pora wstawac a wczesniej praktycznie cala noc przespał ze mna grzecznie w lozku.Tylko koło 7 musiałam mu udostepnic swoja reke albo inna czesc ciała zeby mogł sie przyssac zreszta i tak nie pozostawil mi wyboru bo oderwanie go graniczylo z niemozliwoscia.
Kociak zwiedził juz cale mieszkanie ale bez problemu odnajduje swoje kuwetke nawet w nocy co bardzo mnie cieszy przy ilosciach jedzenia ktore pochlania.
Dobra to na razie na tyle bo musze pobawic sie troche z malym bo inaczej moze sie to skonczyc dla mnie cala masa zadrapan jak bede go jeszcze przez chwile ignorowac:)
pozdrowienia, Marta
Aniaz pisze:Capi rozbójnica dzisiaj spała mi na głowie po czym stwierdziła, że jest jej za gorąco i zajmuję za dużo miejsca na poduszce i zwaliła mnie z mojej wygodnej podusiRównież bardzo jej smakuje kurczaczek gotowany z marcheweczką i ryżem. Zaczyna krzywić się na puszeczki
rany julek co za wybredna kobietka...sory kotka
Mały ma sie swietnie i nie zna takiego slowa jak apatia:) co musze przyznac czasami bywa męczace:) Dzisiaj rano (kolo 5) na przykład wymyslil ze najwygodniej bedzie lezec sie na mojej twarzy co pewnie jeszcze przezylabym bez mrugniecia okiem ale on na dodatek zaczal sie wiercic! Teraz tez wlasnie jest na etapie biegania z wielkim przytupem z jednego konca mieszkania na drugi...ciekawe co sobie sasiedzi mysla pewnie ze tu jakiegos slonia hoduje:P
Maly juz nie jest taki maly bo troche udalo mu sie urosnac ale nadal jego mysz-drapka jest od niego wieksza.
dolaczam ci kilka zdjec ktore moze nie sa najlepszej jakosci (niestety robione na telefonie) ale pozawalaja sie nacieszyc widokiem essiego z roznymi dziwnymi wyrazami pyszczka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości