fruuu pisze:
estrevan ma podobno "czarną listę" napisz proszę do niego namiary na to coś czego nei potrafię cenzuralnie nazwać, bo to gotowe sobie kolejnego kociaka poszukać tutaj, może piesek polubi innego
napisze napewno
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
fruuu pisze:
estrevan ma podobno "czarną listę" napisz proszę do niego namiary na to coś czego nei potrafię cenzuralnie nazwać, bo to gotowe sobie kolejnego kociaka poszukać tutaj, może piesek polubi innego
mircea pisze:Marg pisze:jestem z poznania,niestety nie mam wielkiego domu,nie mam ogrodu.ot mam poprostu male mieszkanko na ktorym mieszkam z dzieckiem,mamy psa jamnika,gdzie zreszta obawiam sie troche jego reakcji,ale mamy nadzieje,ze wszystko bedzie miedzy nimi dobrze...
czy jest jakis problem ?
Marg - trochę nie w porę trafiłaś ze swoim postem![]()
Najpierw trzeba zakończyć sprawę HooLi![]()
Napisz proszę na pw do marinelli - ona ma kotkę u siebie i porozmawiaj z nią o adopcji kotki.
I najlepiej zaloguj się - wtedy będzie łatwiejszy kontakt z Tobą.
Pozdrawiam również z Poznania
kota7 pisze:HooLi się zmyła
kota7 pisze:HooLi się zmyła
mircea pisze:kota7 pisze:HooLi się zmyła
Trudno się dziwić![]()
Zawsze można jej poszukać na jej blogu
marinella pisze:Bardzo dziekuje AniZ i Catrinie dzieki którym miałam mozliwosc zabrania małej. O kłamstwach HooLi juz pisac nie bede bo nie ma sensu.
Natomiast jesli chodzi o samą "transakcje zakupu" małej wygladała nastepujaco:
-pani zapytała nas jedynie o to czy bedziemy kotke kochac i czy bedzie jej dobrze, zal jej sie rozstawac ale...no niestety
-na moje pytanie co kotu dawac jesc , odp: nie wiskasy tylko domowe jedzenie, dzis mała jadła makaron carbonara z sosem smietankowym i szynką
-kobieta powiedziała mi ze mała jest nietypowa bo ma niebieskie oczy
-kotka kosztowała 20 zl bo tyle pani dala za nia na sielance
-i opowiedziała jak zginął ich porzedni kot - brzmialo to tak : kot była juz przyzwyczajony do mieszkania, miał trzy miesiace i jak wrocili do domu kot znikł , nie wie co sie stało, znikl, lato okana były otwatre ale zadniem pani koty przez okna nie wyskakuja wiec chyba sie komus podobal i ukradli....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości