Trzy kociaki (2 kocury i kotka) szukają kochajacego

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw wrz 15, 2005 11:54 Trzy kociaki (2 kocury i kotka) szukają kochajacego

Trzy cudne kociaki - dwaj panowie i jedna panna szukają kochajacego i ciepłego domu. Urodziły się 17 maja br. w pomorskim mieście Reda, jako dzieci bezdomnej (jedynie na czas porodu i karmnienia "domnej" - zbyt kochającej niezależność) matki. Obecnie mam 7 kotów (łącznie z nimi) i nie stać mnie na nie!!!Ludzie pomóżcie!!! :kitty:Ufna w kochające serca Majka
Katechetka

Post » Czw wrz 15, 2005 12:08

A jakis dokładniejszy opis kociaków?
Zdjęcia?
namiary na siebie?
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Czw wrz 15, 2005 13:46

A udałoby się jakoś wysterylizować mamusię? :) Już spokojnie można to zrobić :D
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto wrz 27, 2005 14:21

Mysza pisze:A jakis dokładniejszy opis kociaków?
Zdjęcia?
namiary na siebie?

Kociaki w wersji ksero z Tygrysa. Mój namiar:majafalkiewicz@op.pl,tel.500 - 023- 140.Pozdrawiam.Maja
Katechetka

Post » Wto wrz 27, 2005 14:23 Kotka

XAgaX pisze:A udałoby się jakoś wysterylizować mamusię? :) Już spokojnie można to zrobić :D

Mamusia już wysterylizowana, nadal piękna i szarobura i czeka na nowy dom.
Katechetka

Post » Wto wrz 27, 2005 21:32

OK, w takim razie podnosze i trzymam kciuki :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon paź 24, 2005 12:54

XAgaX pisze:OK, w takim razie podnosze i trzymam kciuki :)

Dzięki, "trzymanie kcików bardzo się przydało"!Mamusia już ma nowy piękny dom z ogrodem i nowego towarzysza zabaw! Gożej, ze nowi właściciele mają papużki, a moja kicia instykt łowcy...ja na razie nie mam jej pod domem także myślę, że ptaszki przeżyły,he, he!Pozdrawiam.Majka
Gość

Post » Pon paź 24, 2005 21:00

super!!! :D
Gość