KAROL-2letni wykastrowany kocurek-już w nowym domku!!FOTKI!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt wrz 02, 2005 7:53

DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!

Juz nie trzeba! Karol będziemiał nowy domek u mojego szwagra!!!! W niedzielę go zabieramy!!! Tak się cieszę, że udało się! Będę miała informacje o Karolu na bieząco, bedzie miał dobry, kochający domek!!!!
Dziekuje za Waszą pomoc i dobre chęci. Fotki na pewno pomogły mojemyu szwagrowi podjać decyzję - kotek jest podobny do tego, który im zginął.
OD NIEDZIELI KAROL BEDZIE W NOWYM DOMKU!!!!!!!!!!! :dance:
when life gives you lemons, make lemonade ;-)
...how I wish you were here...

Druidess

Od: Wto paź 08, 2002 9:03

Post » Pt wrz 02, 2005 7:55

BOSKOOOOO!!!!! Potrzebna mi była dziś jakas dobra wiadomosc! Bardzo sie cieszę! I poprosimy oczywsicie relacje z nowego domku o ile to mozliwe :)

azis

Od: Śro cze 01, 2005 7:26

Post » Pt wrz 02, 2005 7:56

Kocham takie wiadomosci.
Blyskawiczna akcja.
No i piekny Karol bedzie ozdoba i pocieszeniem jakiegos dobrego domu. Kto sie zastanawial i nie zdazyl tego strata.

Druidess

czy ty masz kontakt z tym Panstwem? Bo ja mam w razie czego adres i telefon.

Catrina

Od: Pon kwi 18, 2005 11:53

Post » Pt wrz 02, 2005 7:59

tak, to jest ciocia mojej kolezanki z pracy, wiec spokojnie sie z nimi skontaktuje. Zreszta oni już wiedzą, bo jeszcze wczoraj dzwoniłam do koleżanki na kom. i przekazałam wiadomosć. Ciocia az sie popłakała z radości, bo bardzo żal im było Karola. A ja oczywiście bedę na bieżąco informować jak Karolowi sie powodzi w nowym domku-w końcu to mój szwagier go weźmie, więc przynajmniej raz na miesiąc go zobacze (Karol bedzie teraz mieszkał w Koninie).
:lol:

Druidess

Post » Pt wrz 02, 2005 8:13

Jak dobrze dziś usłyszeć dobrą nowinę, bardzo się cieszę :)
Szwagier na pewno nie pożałuje swej decyzji, Karolek jest cudny (na fotkach i w relacjach :wink: )
Obrazek

Ania Z

Od: Śro lip 07, 2004 10:34

Post » Pt wrz 02, 2005 20:36

Wiedziałam 8) !
A na serio - bardzo , bardzo się cieszę że Karolek ma już własny domek!

elisee

Od: Czw paź 23, 2003 23:29

Post » Sob wrz 03, 2005 14:05

Szanowny Panie Karolu - w zwiazku z ustabilizowaniem sie Pana sytuacji zyciowej serdecznie zapraszamy Pana na Koty. :wink:

Karol ma dom - hip hip - hurra!!! :dance: :dance2:
"Idiotów jest niewielu, ale są tak sprytnie rozstawieni, że trafiasz na nich na każdym kroku."

mircea

Od: Śro lip 13, 2005 0:59

Post » Nie wrz 04, 2005 2:09

Druidess, bardzo się cieszę :D
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Pon wrz 05, 2005 7:26

KAROL JUZ JEST W NOWYM DOMKU!!!!!!

Ale nie było łatwo....
Po raz pierwszy widziała kota, który tak bardzo nie chciał opuścić swojego dotychczasowego domu. jakt tylko nas zobaczył w drzwiach od razu zwiał i schował sie. W ogóle nie chciał wejsć do pokoju, w którym siedzieliśmy, tylko przycupnął w progu i przypatrywał nam sie bacznie wieeelkimi oczami. Pierwsza próba wsadzenia go do transportera skończyła się fiaskiem. Kratka zamykająca dosłownie wyprysnęła pod naporem kiciora, a kot oczywiscie czmychnał w najdalszy i najciemniejszy kąt...Pakowalismy do tam w 4 osoby...No ale w końu się udało i jakos dowieźlismy go do nas. U nas wdomu też schował się od razu po łożko, a kiedy próbowaliśmy go stamtąd wyjąc, na oslep popędził w strone okna...W końcu zapoakowalismy go do transportera i pojechał do nowego domku. Podróż zniósł dobrze, ale w nowym domu od razu zajął "strategiczne" miejsce pod drzwiami balkonowymi...
Mam bardzo poważne obawy, ze będzie za wszelką cenę próbował uciec...Przestrzegliśmy szwagra, zeby na razie przy nim nie otwierali balkonu (nie jest zabezpieczony-ich kot był do tego przyzwyczajony, mieszkają na niskim 1 piętrze), z oknami też muszą uwazać. Martwię się, bo chciałabym ,żeby poczuł sie dobrze w nowym domu-przecież tam mu będzie dobrze. W Poznaniu nie czekało go nic dobrego.....
Trzymajcie kciuki, zeby się zaaklimatyzował szybko!
P.S Karol jest rzeczywiscie jak foczka-ma wąsy w dół :wink: No i jest o wiele ładniejszy niż na fotkach.

Druidess

Post » Śro paź 19, 2005 7:33

Hej, pamiętacie Karola?
Zaaklimatyzował się już w nowym domku, chociaż nie było łatwo na początku: prez ponad tydzień nic nie jadł, prawie nie pił, nie załatwiał się, dostał wysokpką gorączkę...Wetka jednak uspokajała jego nowych ludzi, ze to wszystko stres; dostał wprawdzie jakieś antybiotyki, ale nic nie wskazywało, że to poważana choroba. No i na szczęście okazało sie, ze wetka iała rację. Powolutku Karolek zaczął się oswajać z nowym otoczeniem, zaczął jesć, pić, no i ....włazić na kolana swoim nowym ludziom :lol:
Teraz jest kotem miziastym, nakolankowym i w ogóle przytulastym :P 8)
Oto kilka fotek:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Druidess

Post » Śro paź 19, 2005 9:34

Och Karol!
Jest boski :D . Jak wypiękniał w nowym domu.
A to że tak odchorował opuszczenie swojego domu świadczy o jego wrażliwości. Super jest ten kot.
Albert, Fisia Haczyk, Tadeuszek

Catrina

Od: Pon kwi 18, 2005 11:53

Post » Śro paź 19, 2005 10:13

Faktycznie wyładniał jeszcze :)
Bardzo, bardzo się ciesze !
ps. a wczoraj własnie o nim myślałam ;)

azis

Od: Śro cze 01, 2005 7:26

Post » Śro paź 19, 2005 12:51

Prosze moderatorów o przerzucenie wątku na Koty, bo Karol domku juz nie szuka :P

Druidess

[poprzednia]