szukamy domku dla kociaków z sosnowca.. <squat>

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw wrz 15, 2005 10:45 szukamy domku dla kociaków z sosnowca.. <squat>

DO ODDANIA 4 MAŁE KOTKI!!

MAJA 3 MIESIaCE, Sa PRZESLICZNE(zreszt&plusmn; sami zobaczcie ) MILUTKIE I
BARDZO POTRZEBUJA DOMU!
JUŻ NIEDŁUGO MOŻE BYĆ CIĘŻKO Z ICH UTRZYMANIEM, DLATEGO WAŻNE JEST, ABY
SZYBKO ZNALAZŁA SIĘ DOBRA ISTOTA I PRZYGARNĘŁA CHOĆ JEDNEGO KOCIAKA.

.. małe mieszkaja w sosnowcu na 'skłocie' sQ ..

Obrazek
Obrazek
Obrazek

pytania na iieee@interia.pl lub 693410556
asia_r

Post » Czw wrz 15, 2005 13:56

A macie też ich matkę? Przydałoby się ją ciachnąć...
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw wrz 15, 2005 15:12

szczerze nie mam pojecia..ja tylko pomagam znajomemu.. a ciachniecie z tego co wiem kosztuje wiec ludzi ze squatu na to nie stac-w koncu wiadomo co to jest squat...tyle co pomogaja maluchom przetrwac...
asia_r

Post » Czw wrz 15, 2005 15:45

asia_r pisze:szczerze nie mam pojecia..ja tylko pomagam znajomemu.. a ciachniecie z tego co wiem kosztuje wiec ludzi ze squatu na to nie stac-w koncu wiadomo co to jest squat...tyle co pomogaja maluchom przetrwac...

Wiadomo co to jest, mówi Ci to Aga hardcorowiec ps. Wega:D
proponuję rozejrzeć się za jakąś organizacją, która sfinansuje ten zabieg- mogę w tym pomóc :D
Pozdrawiam
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw wrz 15, 2005 17:44

zapytam czy jest z nimi matka...
asia_r

Post » Pon wrz 19, 2005 18:25

http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,2922829.html - atak na mieszkancow tego miejsca, przepraszam za OT ale tak mnie to zbulwersowalo, ze slow mi brakuje :evil:

cholerni faszysci :evil:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.

Obrazek

jojo

Od: Pon kwi 26, 2004 19:52