ATENKA koteczka Łódź

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sie 17, 2005 13:58 ATENKA koteczka Łódź

przeklejam to, co znalazlam na stronie zwierzeta.eurocity.pl
[kot nie jest moj ]
------------------------------------------------------------

Mam na imię ATENKA. Urodziłam się ok. miesiąca temu i nie wiadomo z jakich przyczyn zostałam porzucona.. :( głośno płakałam tak żeby mnie usłyszeli więc jacyś ludzie zabrali mnie stamtd i przynieśli tu gdzie obecnie przebywam. Zostałam odkarmiona strzykawą a dziś zjadłam swoje pierwsze mięsko.....Nie mam kociej mamy ani kociego rodzeństwa...nudzi mi się samej strasznie.... Mam ndzieje ze uda mi sie znaleźć swoje miejsce i swojego człowieka do miziania...bo pieszczoch jestem niesamowity... mam ogromny zapas miłości, którą pragne kogoś obdarzyć...

=^..^=

Atenka zostala znaleziona w wieku ok 2dni w trawie, zostala odkrmiona strzykawaka na kocim mleku, jest to kociak ktory za swoja jedyna rodzine uwaza czlowieka, zostala odrobczona, zaczyna jesc juz mieso i zalatwiac sie do kuwetki, w momencie jej odbioru bedzie juz samodzielna, jadla staly pokarm i zalatwiala sie sama do kuwetki (poki co trzeba jej jeszcze troche masowac brzusio), przez to jak zostala odkrmiona jest kotem niesamowiecie towarzyskim i nie lubi przebywac sama, garnie do ludzi i innych zwierząt, atenka najbrdziej nadaje sie do domu gdyz nie zna wolnosci i nie bedzie jej tego brakować. To wyjątkowa koteczka i szuka tak samo wyjątkowego człowieka. w kolicy dowioze na miejsce, jesli dalej bedziemy starali sie dowoz zorganizowac.

zdjecia sa tu: http://koty.zwierzeta.eurocity.pl/glowna.php?serial=863

a kontakt:
Telefon kontaktowy: 509076589
E-mail: persib@o2.pl
Nr GG: 4331144[/img]

isiula

Od: Śro sie 17, 2005 13:34

Post » Śro sie 17, 2005 20:52

Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34