Wiek... mlody najlepiej 2,5 do 3,5 miesiąca!!
Pół-dziczek, bo będzie to kotek wychodzący!!
Mi zostało powierzone zadanie znalezienia kociaka.
Szuka go starszy pan, kochający zwierzęta ponad wszystko - znam go, wiele zwierząt ze wsi przychodzi do niego coś zjeść, a on oczywiście im daje - choć sam nie ma zbyt wiele środków na to.
Kociaka chciałabym znależć najlepiej do środy - wiem, pewnie nikłe szanse, bo w środe na cztery dni jade na wieś.
Wiem, pewnie myslicie ze skoro mieszka na wsi to powinien miec tam jakies kociaki - ale on chce kocorka, a jedyny kocorek z kociakow na calej wsi nalezal do mojej sasiadki (czyli jakby troche do nas, bo sasiadka nawet niewiedziala ze ma kociaki, a jej kotka cale dnie (i noce) przesiaduje pod naszym domem jak jestesmy kociaki tez), mialam go nawet przywiezc do krk i szukac domku - bo slodki byl, ale znalazlam mu juz tam domek

przegladam ogloszenia, ale moze mi cos umknac, albo ktos moze nie napisal ze jest kociak bo jest np nie kuwetkowy itp - a taki najlepszy w tym przypadku, bo kociak bedzie pewnie sporo czasu spedzal poza domem (jak podrosnie, narazie bedzie bez przerwy mieszkal z tym panem w jego domu (tj jednym pokoju) i stodole (czy jak to sie zwie