spokojnej nocy
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Adopcje o tej porze roku to chyba zawsze stoją
![]()
spokojnej nocy
MalgWroclaw pisze:Najgorzej łapać z kimś, kto przeszkadza.
ASK@ pisze:Anka złapała 2 maluszki i kotkę równocześnie. Zanim pani od torby się zorientowała. Uff.
Kotka jest już prawdopodobnie w kolejnej ciąży.
ASK@ pisze:Anka złapała 2 maluszki i kotkę równocześnie. Zanim pani od torby się zorientowała. Uff.
Kotka jest już prawdopodobnie w kolejnej ciąży.
Rita wymiotuje. Jest nieswoja. Już nie wiem co myśleć.
W nocy Sorrek tulił się i mruczał. Myślałam wpierw, że może źle się czuje. Ale chyba to o mnie chodziło. To ja źle się czułam.
Przyszedł i Ulisiek. Zazdrośnik okrutny. Paniusia zajęła się obcyma wszak on jest. Prawie się chłopy o mnie pobili
![]()
W pracy kiposz. Atmosfera nie fajna. Wrócił donosiciel i dalej podejmuje próby kopania dołów. Złapałam ją, oczywiście, na oczywistych błędach i nie dałam się wpędzić w winę. Jest tylko jeden. I nie jestem to ja.![]()
Pogoda okropna.
Myszorek pisze:Nie macie mozliwości żeby ja jakoś spacyfikować, nie wiem dac jej odczuc, że nie pochwalacie tego co robi. Po prostu ją "olać" nie oddzywac sie do niej, pewno nie podziała, ale może przynajmniej babsko zastanowi się dlaczego nikt jej nie lubi.
MalgWroclaw pisze:Myszorek pisze:Nie macie mozliwości żeby ja jakoś spacyfikować, nie wiem dac jej odczuc, że nie pochwalacie tego co robi. Po prostu ją "olać" nie oddzywac sie do niej, pewno nie podziała, ale może przynajmniej babsko zastanowi się dlaczego nikt jej nie lubi.
Przepraszam, bardzo wątpię. Rzadko ktoś się zastanawia, dlaczego inni go nie lubią. Widać dlatego, że są głupi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości