Dorosły kot balijski będzie mial dom- potrzebny transport

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lip 14, 2005 13:27

Z kotkiem rzeczywiście sprawa nieaktualna, okazało się, że mąż pani znalazł mu inną rodzinę :!: A już się zdążyłam w nim zakochać :cry:
Pani wspominała w rozmowie, że chyba będzie musiała sie pozbyć i pozostałych kotów, ale nie myślałam, że to tak na poważnie.
8O

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Czw lip 14, 2005 17:03

Shemesh pisze:
moś pisze:Ale numer :!: :!: :!: 8O o co chodzi?

Dla mnie to dziwna i podejrzana sprawa.
Teraz Ci sami ludzie wystawiają na Allegro dwa kociaki persy i to sprzedają, nie oddają.
W opisie aukcji kota balijskiego było napisane, że kot musi być oddany, bo nie dogaduje się z dwoma kotami, które dorosły. W akutalnej aukcji są sprzedawane kociaki z kwietnia, to one już dorosły i z nimi nie mógł dogadać się Maciek? W aukcji jest też napisane: "Ciężko będzie się z nimi rozstać, ale powoli zaczyna w domu brakować miejsca dla ludzi... :)"
Dla mnie to podejrzana sprawa, wygląda na pozbywanie się kotów z domu. I wygląda tak, jakby ten kot balijski został oddany do kogoś kto pewnie za niego trochę zapłacił.
Może się mylę, ale podejrzanie mi to wygląda.

A pod jakim pseudo sprzedaje?
Lotka

Post » Czw lip 14, 2005 17:43

W drugim poście tego wątku jest link do jego aukcji z kotem balijskim.
Gość

Post » Sob lip 16, 2005 14:08

No nie :evil: i znowu przekręty :? Agnes- współczuje, już było tak blisko i na pewno myślałaś tylko o tym kotku... wiem jakie to uczucie ale tak to bywa z netem, jak widac w innym wszystkim już znanym wątku - ludzie są różni niestety :roll:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

[poprzednia]