Kotka Tekla po śmierci właścicielki pilnie szuka domu!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie kwi 10, 2016 12:12 Kotka Tekla po śmierci właścicielki pilnie szuka domu!

Szukam pilnie domku, choćby tymczasowego dla kotki, po mojej babci. Niestety nikt z rodziny nie może zająć się kotką. Wzięłam kotkę na próbę, ponieważ mam już dwa dorosłe koty. Niestety pomimo moich usilnych starań - oswajania zapachowego, feromonów Feliway mój kocur jej nie toleruje. Reaguje ogromną agresją, mają miejsce nieustanne bijatyki. Lata futro i niestety pojawiają się rany do krwi. Doszło do tego, że kotka mieszka sama w salonie, praktycznie bez kontaktu z resztą domowników. Jakikolwiek kontakt z kotami skutkuje natychmiastową agresją. Wkrótce zmieniam mieszkanie na mniejsze i niestety stracę możliwość izolowania jej. Dlatego podjęłam trudną decyzję - szukam jej domu, choćby tymczasowego.
Kotka jest zdrowa, biała ze małymi rudymi łatkami na uszkach oraz przy ogonku. Ma 11 lat, jest sterylizowana, żywotna, ciekawska, ale raczej spokojna i nie wchodzi na głowę. W tym momencie żyje niestety w ogromnym stresie.
Bardzo proszę o pomoc, mogę pokryć koszty transportu. Kotka ma swoje rzeczy - kuwetkę, transporter, miseczki.

tu wstawiam link do mojego ogłoszenia na FB, niestety na forum nie potrafię wkleić zdjęcia: https://web.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

Buryan

Od: Nie kwi 10, 2016 11:36

Post » Nie kwi 10, 2016 15:03 Re: Kotka Tekla po śmierci właścicielki pilnie szuka domu!

Raczej spróbuj jej od razu szukać domu stałego. Tu ludzie są zakoceni na maksa.
Oto instrukcje
viewtopic.php?f=1&t=120970
Pomoc w ogłaszaniu
viewtopic.php?f=27&t=117559

Jak sprawdzać ludzi, chętnych na kota
viewtopic.php?p=11372770
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51