Szukam domu wychodzącego dla kotki

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sty 18, 2015 10:45 Szukam domu wychodzącego dla kotki

Dzień dobry!
Tak jak w tytule. Kotka została znaleziona. Nikt jej nie szukał. Była kotką wychodzącą. Jest bardzo miła i sympatyczna. Wiek- 4 lata. Mam małe mieszkanie i kotka ciągle stara się wyjść- drzwiami lub oknem. Myślę, że ta sytuacja jest dla niej męcząca i przyznam, że i trochę dla nas. Może znajdzie się tutaj jakiś super forumowy dom wychodzący, który pomoże nam w tej sytuacji? Pozdrawiam.

Poważna

Od: Wto paź 21, 2014 18:45

Post » Nie sty 18, 2015 19:11 Re: Szukam domu wychodzącego dla kotki

Czy kotka jest wysterylizowana ?

Jeżeli nie, to najprawdopodobniej ma rujkę. I trzeba ją koniecznie ciachnąć.
A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek. Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi. Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.
Toroj

MM93

Od: Czw sty 12, 2012 21:36

Post » Pon sty 19, 2015 17:00 Re: Szukam domu wychodzącego dla kotki

Kotka jest wysterylizowana. Od razu jak została znaleziona byłam z nią u weterynarza. Stwierdził, że nie jest jeszcze wysterylizowana. Od razu zdecydowałam na zabieg.

Poważna

Post » Czw sty 22, 2015 13:13 Re: Szukam domu wychodzącego dla kotki

Kotka jest bardzo miła i sympatyczna. Bardzo kontaktowa. Lubi człowieka. Wskakuje na kolana, lubi spać w łóżku z człowiekiem. Jest to typ namolny.Mruczy, ociera się. Rozumie co się do niej mówi. Jest bardzo inteligentna.

Poważna

Post » Czw sty 22, 2015 15:36 Re: Szukam domu wychodzącego dla kotki

Zrób kotce dobre zdjęcia i ogłaszaj ją na popularnych portalach ( olx, wp, gumtree itp. ).

Tutaj domu dla niej raczej nie znajdziesz, bo każdy zakocony ...
A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek. Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi. Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.
Toroj

MM93

Od: Czw sty 12, 2012 21:36

Post » Pt sty 23, 2015 10:03 Re: Szukam domu wychodzącego dla kotki

Dziękuje za podpowiedź.

Poważna

Post » Czw mar 05, 2015 18:46 Re: Szukam domu wychodzącego dla kotki

Cały czas kotka czeka...
Może jednak jest ktoś chętny ?
Jest naprawdę super kocicą...

Poważna

Post » Wto kwi 28, 2015 14:57 Re: Szukam domu wychodzącego dla kotki

Dzień dobry!

Wiem, że Państwo szukacie domów dla kotów. W większości przypadków domów bez możliwości swobodnego wychodzenia. Czy istnieje możliwość, aby przekazać mój numer telefonu osobom, które, do Państwa dzwonią, a szukają kota do domu z możliwością wychodzenia? Pozdrawiam.

Poważna

Post » Sob maja 02, 2015 20:48 Re: Szukam domu wychodzącego dla kotki

Z jakiego jesteś miasta? Jak wygląda kotka? Czy szukaliście jej domu przez ogłoszenia?
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Śro maja 06, 2015 12:54 Re: Szukam domu wychodzącego dla kotki

Dzień dobry!

Jestem z Warszawy. Kotka jest biała z pręgowaną czapeczką na głowie, kamizelką na plecach i takim ogonem. Jest bardzo miłą kotką. Jest bardzo spokojna, zrównoważona. Przychodzi na kolana, śpi przy i na człowieku. Jest bardzo inteligentna. Nie wiem jak reaguje na psy. Wiem jak na dzieci.My nie jesteśmy, że tak powiem kociarzami. Została znaleziona, zlitowaliśmy się nad nią ale ciężko nam w małym mieszkaniu, z kotem, który był przyzwyczajony do wychodzenia. Wysterylizowaliśmy ją od razu po znalezieniu. Osiatkowaliśmy okno, żeby miała chociaż trochę powietrza i spacerów, ale jest to o tyle dręczące, że kilka razy w nocy i nad ranem musimy jej otwierać, gdyż się tego domaga. Jesteśmy permanentnie niewyspani. Dlatego szukamy jej dobrego domu z ogródkiem. Ma ogłoszenia. Miałam kilka telefonów ale od ludzi, którzy nie mieli nigdy do czynienia z kotem i trochę się tego boję...A kotka jest naprawdę super...

Poważna