Poznań szuka kociaka na dokocenie :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lip 06, 2014 13:37 Poznań szuka kociaka na dokocenie :)

Zostałam poproszona o poszukanie kociaka dla znajomej.
DS w Poznaniu, dom niewychodzący + kocia rezydentka.
Wizyty przed/po, umowy- jak najbardziej tak
Lista życzeń jest dość krótka ;)

- kotka do 12 miesięcy (wysterylizowana lub do sterylizacji- DS podejmie się)
- kolor każdy, prócz czarnego ;) Rezydentka jest cała czarna, nie chciałabym, aby właścicielka dostała oczopląsu...(od kiedy pani zezuje? od kiedy moje bliźniaczki zaczęły biegać :ryk: )
- kociak może być niepełnosprawny, ale nie wymagający intensywnej opieki (bezłapki/bezoki etc.)
Rezydentka jest szalenie zabawowa, więc wulkan kociej energii jak najbardziej potrzebny :ok:

kto ma? kto ma? :mrgreen:

anieli

Od: Czw paź 25, 2012 16:11

Post » Nie lip 06, 2014 13:51 Re: Poznań szuka kociaka na dokocenie :)

Mamy Inkę - szylkretkę, wiek ok.8-9 mies., baaaaaardzo wulkaniczna ;) . Trafiła do nas niedawno, na razie jest w trakcie odrobaczania, jeszcze nie szczepiona, nie sterylizowana. Na zdjęciu po prawej. Jest bardzo ruchliwa, trudno jej zrobić dobre foty, na życzenie mogę podesłać parę mailem. Zapraszam do obejrzenia na żywo, ma piękne zielone oczy i jest urocza.
https://www.facebook.com/fundacjaklebek ... =1&theater
Fundacja Pomocy Zwierzętom Kłębek KRS: 0000449181

Jarka

Od: Czw kwi 10, 2008 16:43

Post » Nie lip 06, 2014 14:46 Re: Poznań szuka kociaka na dokocenie :)

A może Lenka skradnie serce ? https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
https://www.facebook.com/pages/Niekocha ... 58?fref=ts

Jest już po zabiegu, okazała się małym wulkanem, domku szuka obowiązkowo z innym kotusiem :D
Przed nami tylko szczepienie i będzie gotowa do rządzenia ludziem :mrgreen:
Fileńka - 18.09.2012 (*) - gdy zasnęłaś, kawałek mojej duszy uleciał bezpowrotnie, a świat stracił swe barwy.
Milka - 31.03.2014 (*) - śpij spokojnie, moja dumna królewno.

julita_a115

Od: Śro gru 26, 2012 17:14

Post » Nie lip 06, 2014 15:26 Re: Poznań szuka kociaka na dokocenie :)

Jarka, Julita dziękuję za kotuchi, są śliczne :1luvu: sama z chęcią bym jednego porwała, ale moje chyba by mnie żywcem zjadły 8O
teraz jestem przelotem, wieczorem jak siądę na dłużej, prześlę zdjęcia dalej :ok:

anieli

Post » Pon lip 07, 2014 5:14 Re: Poznań szuka kociaka na dokocenie :)

Mam kotkę idealną na dokocenie, ale to tak daleko :(
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon lip 07, 2014 13:24 Re: Poznań szuka kociaka na dokocenie :)

Jarka pisze:Mamy Inkę - szylkretkę, wiek ok.8-9 mies., baaaaaardzo wulkaniczna ;) . Trafiła do nas niedawno, na razie jest w trakcie odrobaczania, jeszcze nie szczepiona, nie sterylizowana. Na zdjęciu po prawej. Jest bardzo ruchliwa, trudno jej zrobić dobre foty, na życzenie mogę podesłać parę mailem. Zapraszam do obejrzenia na żywo, ma piękne zielone oczy i jest urocza.
https://www.facebook.com/fundacjaklebek ... =1&theater

Jeszcze Inka :1luvu:
Obrazek
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Pon lip 07, 2014 13:34 Re: Poznań szuka kociaka na dokocenie :)

Daleko jest choć nie takie odległości koty pokonywały. Pochwalę się. Tylko nadają się na dokocenie.Samotniki to nie są.
Majka
http://www.gumtree.pl/cp-koty-i-kocieta ... -606031291
Myszka
http://www.gumtree.pl/cp-koty-i-kocieta ... -581087558
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon lip 07, 2014 18:17 Re: Poznań szuka kociaka na dokocenie :)

Lara, cudna koteczka na dokocenie jak najbardziej. Jest zdrowa ma jedynie alergie na kurczka. Wulkan to malo, w domu tymczasowym okazala sie po jakims czasie najbardziej odwaznym kociakiem przebila rezydentow !
Tutaj wszystko o Laruni od samego poczatku. Ja polecam bardzo po primo - kota cudna, secundo z najlepszego domu tymczasowego, tertio jej dom tymczasowy pomoze i wesprze w dokacaniu :)

http://forum.kocipazur.org/viewtopic.php?t=1785

LunaKlara

Od: Czw paź 20, 2011 22:06

Post » Pon lip 07, 2014 23:02 Re: Poznań szuka kociaka na dokocenie :)

Taka księżniczka czeka u mnie na dobry dom:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jest urocza, drobniutka, typ słodkiej spryciuli. Idealna na dokocenie (wielbi moje dorosłe kocury i traktuje je jak matki zastępcze). Tulenie, branie na ręce - mile widziane :-) Zdrowa, odpchlona, dwukrotnie odrobaczana. Niestety czasami zdarza jej się jeszcze zapomnieć gdzie stoi kuweta i trzeba mieć na uwadze kontynuację nauki kuwetowania.

Pinus

Od: Pon lip 07, 2014 22:15

Post » Śro lip 09, 2014 9:46 Re: Poznań szuka kociaka na dokocenie :)

w Toruniu też mamy fajne koteczki .
Dwie Krówki:
Te kotki urodziły się we wrześniu 2013. Miały bardzo ciężki start; urodziły się w miejscu, gdzie koty głodują, chorują i umierają. Do fundacji trafiły bardzo wychudzone, niewyrośnięte, z podrudziałym futerkiem i kocim katarem. Chociaż wyleczyły się szybko, to dojście do pełnej formy i przemiana w ładne i wesołe kotki zajęła kilka miesięcy. Zawsze już będą drobnymi kotkami. Kotki są sympatycznymi i pełnymi energii pieszczoszkami. Siostry bardzo dobrze funkcjonują w gromadce kotów i chociaż chętnie bawią się z kocią młodzieżą, to wyraźnie widać, że najbardziej lubią spędzać czas w swoim towarzystwie. Dlatego najlepiej jakby znalazły wspólny domek, ewentualnie mogą zamieszkać każda z innym kotem, spokojnym i niedominującym.
Obrazek
Obrazek

Kosmitka
Kotka ur. w czerwcu 2013 r. Krzyczała o pomoc uwięziona w rynnie. Była tak malutka, że dopiero uczyła się sama jeść, poza tym wycieńczona i chora. W domu tymczasowym nauczyła się jeść, bawić, mruczeć na kolanach i towarzyszyć człowiekowi. Jest radosnym kociakiem pełnym energii i bardzo towarzyskim. Doskonale również dogaduje się z innymi kotami.
Obrazek

Prosimy o osobisty kontakt osoby zainteresowanej :
tel. 698 175 160 lub e-mail: kontakt@fundacjakot.
Po uzgodnieniu zawozimy koty same do nowego domu , jedynie za zwrotem kosztów paliwa.
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Czw lip 10, 2014 7:44 Re: Poznań szuka kociaka na dokocenie :)

Jestem, jestem. Wciągnęła mnie papierologia i musiałam zniknąć na chwilę. Przesłałam fotki dziewczyn i czekam na wiadomość, czy któraś panna skradła serce :ok: Jak tylko coś będę wiedziała, od razu napiszę :)
Wątek będzie aktualny, póki nie zmienię tytułu, że poszukiwania zakończone, tak więc wszelkie kandydatki na koci wulkan energii jak najbardziej mile widziane :201461

anieli

Post » Czw lip 10, 2014 8:27 Re: Poznań szuka kociaka na dokocenie :)

W kategorii koci wulkan Kosmitka jest idealna. :roll:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Czw lip 10, 2014 14:04 Re: Poznań szuka kociaka na dokocenie :)

Tylko trochę czarna:

Obrazek

:D

Olinka

Od: Pt wrz 24, 2004 16:21

Post » Czw lip 10, 2014 16:34 Re: Poznań szuka kociaka na dokocenie :)

ja podrzucę takie cuś

viewtopic.php?f=13&t=163318

i jeszcze takie, nasze poznańskie, wprawdzie czarne, ale koty od Avian są wyjątkowe

viewtopic.php?f=13&t=163225

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54