Malutka Maja i jej przybrana mama Gloria szukają DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lip 08, 2014 16:03 Malutka Maja i jej przybrana mama Gloria szukają DS!

Zamieszczam ogłoszenie napisane przez moją koleżankę, ma u siebie na DT dwie koteczki.

Piękna srebrno-biała 2,5 miesięczna koteczka szuka domu. Jej historia jest smutna - uratowałam ją cudem od zakopania żywcem przez pewnego okrutnego człowieka. Od maleńkości jest u mnie, karmiłam ją razem z przyszywaną mamą (kotką która miała kocięta u mnie na tymczasie). Zawzięcie walczyłam o życie maleństwa. Udało się i teraz ta kruszynka szuka nowych właścicieli.
Obowiązek sterylizacji koteczki w odpowiednim wieku.

ObrazekObrazek

Piękna buraska poszukuje pilnie domu. Została złapana w ramach zorganizowanej przeze mnie akcji sterylizacji kotów bezpańskich na jednym z osiedli w miejscowości Góra Kalwaria. Kotka obecnie przebywa w domu tymczasowym. Jest przyjacielska, nie nadaje się by wrócić na ulicę. Bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem, potrafi chodzić za mną krok w krok. Nie wykazuje żadnej agresji nawet w stosunku do dzieci. Jest bardzo cierpliwa (toleruje nawet obcinanie pazurków czy podawanie tabletek odrobaczających) zatem podstawowe zabiegi u niej nie są problemem. Toleruje również inne koty. Na dniach czeka ją jeszcze sterylizacja, ale rezerwować piękność można już dziś! :)

ObrazekObrazek

Sterylizacja: Tak (będzie)

Szczepienia i odrobaczenia/ książeczka zdrowia: tak

Testy FIV/FeLV: Nie wykonano (Mogę wykonać na prośbę adoptującego.)

Obowiązuje umowa adopcyjna.

Wyłącznie Warszawa/Piaseczno/Konstancin i okolice

Kontakt: 512 822 390
www.agataszymczak.pl - Fotografia zwierząt

Palemka

Od: Sob lip 05, 2014 21:53

Post » Wto lip 08, 2014 16:40 Re: Malutka Maja i jej przybrana mama Gloria szukają DS!

Ja też będę chciała wyadoptować maluszka razem z jego opiekunką :D
Śliczne są te kotki, kocham takie od zawsze :1luvu:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17