poszukuję chwilowego domu dla kota - wrocław

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lip 05, 2014 21:07 poszukuję chwilowego domu dla kota - wrocław

W wyniku pewnych zdarzeń jestem zmuszona się wyprowadzić w ciągu miesiąca, niestety ciężko znaleźć nowe miejsce gdzie nie ma sprzeciwu odnośnie zwierząt. Obecnie osoba, z którą mieszkam powiedziała że zatrzyma kota ale... zawsze musi być jakieś :( , jest to osoba, której często nie ma i co jakiś czas wyjeżdża w delegacje kilku dniowe. Podsumowując częściej jej nie ma, niż jest. Dla dobra kota wolałabym na czas szukania przeze mnie odpowiedniego mieszkania (jakbym takiego nie znalazła do końca lipca), zapewnić mu dom tymczasowy. Uwielbiam mojego kota i chce dla niego jak najlepiej a wątpię by ta osoba była dobrym opiekunem.
Sam kocur to trochę ponad dwu letni kastrat, rasy main coon mieszkający we Wrocławiu.
Ostatnio edytowano Sob lip 05, 2014 22:26 przez Rattly, łącznie edytowano 1 raz

Rattly

Od: Pt lut 28, 2014 16:18

Post » Sob lip 05, 2014 22:12 Re: dom tymczasowy

Zmień tytuł i dopisz miasto, żeby od razu było widać.
Ja niestety nie pomogę, bo za tydzień wyjeżdżam.

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Nie lip 06, 2014 15:16 Re: poszukuję chwilowego domu dla kota - wrocław

Mogę pomóc.. :wink: tzn zabrać na dt do siebie,ale :? musiała byś kocurka przywieżć do mnie tzn do Gniezna..Mieszkam sama...jestem na emeryturze...do towarzystwa miałby kolegę mco/kastrat/,oraz europejkę i setera - wielbiciela kotów. :wink:

werbena520

Od: Wto lis 30, 2010 21:34