zaadoptuję na terenie zachodnio-pomorskim

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob mar 01, 2014 11:37 zaadoptuję na terenie zachodnio-pomorskim

Witam wszystkich forumowiczów.

Jestem chętna zaadoptować kocie lub młodego kota rasy maine coon.Płeć nie jest wazna. Jedyny wymógł to cheć dogadania się z moim 4miesiecznym psem.

Pozdrawiam.

lili699

Od: Sob mar 01, 2014 11:34

Post » Sob mar 01, 2014 13:15 Re: zaadoptuję na terenie zachodnio-pomorskim

Po wpisaniu w google nazwy rasy i województwa wyskakuje mnóstwo linków! Pierwszy z brzegu, jaki mi się pokazał, to ten:
http://tablica.pl/zwierzeta/koty/maine- ... pomorskie/
Ale jest ich bardzo dużo. Dlaczego w ten sposób nie szukasz?
Chyba że chcesz dostać maine coona za darmo? :roll:
Sporadycznie się zdarzają, z tego co pamiętam. Ale przede wszystkim musisz szperać po wszelkich witrynach ogłoszeniowych. A nuż trafisz na takie. Przestrzegam przed pseudohodowlami!!!

wojtek_z

Od: Pt gru 31, 2010 12:08

Post » Sob mar 01, 2014 14:46 Re: zaadoptuję na terenie zachodnio-pomorskim

Nikt Ci nie da rasowego kociaka za darmo. Owszem, czasem zdarzają się koty rasowe i w typie, ale zwykle są chore/stare/problemowe/ze szczególnymi wymaganiami. Czasem hodowcy oddają do płatnej adopcji swoje koty (kilkuletnie/wykastrowane).

Tu masz długowłose kociaki : http://tablica.pl/oferta/dwaj-dlugowlos ... 6256f96c11
A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek. Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi. Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.
Toroj

MM93

Od: Czw sty 12, 2012 21:36

Post » Nie mar 02, 2014 10:05 Re: zaadoptuję na terenie zachodnio-pomorskim

Ja nigdzie nie napisałam że chce kota za darmo : >
Wiem że jest pewna kwota którą na pewno trzeba będzie zapłacić.

szukałam po prostu 'adopcje maine coon' i to co znalazłam było najcześciej juz starymi postami.

Dzięki za podpowiedzi, spróbuje inaczej szukać.

lili699

Od: Sob mar 01, 2014 11:34

Post » Czw mar 06, 2014 17:38 Re: zaadoptuję na terenie zachodnio-pomorskim

Tu masz rasowca, ale adopcja płatna - http://tablica.pl/oferta/maine-coon-ado ... cb294d1e39
A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek. Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi. Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.
Toroj

MM93

Post » Pt mar 07, 2014 11:41 Re: zaadoptuję na terenie zachodnio-pomorskim

ObrazekObrazek

Mariollka

Od: Śro lut 12, 2014 14:44

Post » Pt mar 07, 2014 12:27 Re: zaadoptuję na terenie zachodnio-pomorskim

Toroj

MM93