Długowłosy kot poszukiwany ( ŚLĄSK CHYBA ŻE TRANSPORT)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lut 08, 2014 15:51 Długowłosy kot poszukiwany ( ŚLĄSK CHYBA ŻE TRANSPORT)

Poszukiwany długowłosy kot, najlepiej kocie, ale dorosły sprawdzony do dzieci też mógłby być,
dom sprawdzony przez wolontariusza z "Nadzieja na dom"
Niedawno stracili psa, marzą o długowłosym kocie(nie pers), obojętną płeć, jeżeli dorosły to najlepiej wykastrowany.

Czekamy na info - jeśli się uda przetransportować to może być praktycznie z każdego miejsca z Polski, będę też szukać na dogomanii transportu jakby co
2 psy,kot i Ja :)
Atos,Kora i Vitanii :)

anecioreczek

Od: Nie sie 27, 2006 13:33

Post » Sob lut 08, 2014 21:26 Re: Długowłosy kot poszukiwany ( ŚLĄSK CHYBA ŻE TRANSPORT)

Może spodobają się kociaki z tego wątku: viewtopic.php?f=1&t=160106
szukające domu najlepiej razem
http://zapodaj.net/1e8f9e2dae775.jpg.html

Kociaki są w Zakopanem, ale może udałoby się zorganizować transport.

terra

Od: Pon lip 03, 2006 16:54

Post » Czw lut 20, 2014 21:57 Re: Długowłosy kot poszukiwany ( ŚLĄSK CHYBA ŻE TRANSPORT)

W Katowicach w schronie jest przecudowny przylepek : Franek z długim włosem, po zmarłym - rodzina nie znalazła miejsca w sercach.
Nie jest sam - kolega o podobnym umaszczeniu, biało-czarny. Na widok człowieka skaczą w klatce i śpiewają.Tylko one są bardziej wiekowe - czy nowy domek ma jakąś granicę wieku dla ewentualnego footerka?
Mała1 wie o nich wszystko :lol:
Fileńka - 18.09.2012 (*) - gdy zasnęłaś, kawałek mojej duszy uleciał bezpowrotnie, a świat stracił swe barwy.
Milka - 31.03.2014 (*) - śpij spokojnie, moja dumna królewno.

julita_a115

Od: Śro gru 26, 2012 17:14