Wasyl - młody, zdrowy, długowłosy, mieszanka persa?

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie gru 29, 2013 18:34 Wasyl - młody, zdrowy, długowłosy, mieszanka persa?

Mam do adopcji pięknego kocura, jest młody (poniżej 2 lat) zdrowy, wykastrowany. Na dodatek ma piękne futro, dałem parę ogłoszeń i dzwoni cała masa chętnych. Niestety na razie same oszołomy. Pomyślałem że może na Miau znajdę bardziej odpowiedzialnych ludzi. Wasyl jest odrobinę specyficzny, żył przez rok na ulicy, potem po złapaniu pół roku w DT gdzie warunki były słabe, przepełnienie, i znowu kocury go dręczyły. Jest trochę nerwowy, boi się innych kotów i boi się nadmiernych czułości. Można go głaskać, daje się wziąć na ręce, ale jak się zdenerwuje to łapie zębami. Nie robi wielkiej krzywdy ale trzeba uważać kiedy daje znak ogonem że już wystarczy tego głaskania.
Do mnie trafił z lecznicy, miał zapalenie płuc. W tej chwili jest zdrowy, nic mu nie dolega. Futro jest mało kłopotliwe w utrzymaniu, jakimś cudem nie robią mu się kołtuny. Ma apetyt i jest wszystkożerny. Jest zaszczepiony, odrobaczony, odpchlony, korzysta z kuwety.
Szukam mu dobrego domu, gdzie kto pokocha sierściucha, bez małych dzieci, najlepiej bez innych kotów. Niewychodzącego, lub wypuszczajęcego pod nadzorem.
Prozesię powoływać na miau przy kontaktach.
Mail krist7@wp.pl, tel 607332996
zdjęcia Wasyla:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

krist

Od: Śro gru 21, 2011 22:25

Post » Nie gru 29, 2013 22:00 Re: Wasyl - młody, zdrowy, długowłosy, mieszanka persa?

Podniosę.
Śliczny jest :1luvu:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Nie gru 29, 2013 22:51 Re: Wasyl - młody, zdrowy, długowłosy, mieszanka persa?

O jaki fajny kocurek! Na pewno domek się znajdzie, choć odbierania tych wszystkich telefonów nie zazdroszczę...
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Nie gru 29, 2013 23:48 Re: Wasyl - młody, zdrowy, długowłosy, mieszanka persa?

A ja zapraszam do umieszczenia kota na wątku adopcyjnym dla koloru blue … viewtopic.php?f=13&t=159319
Może on i nieco dymny , ale nic to :D

Proszę Cię dodaj zdjęcia tam i opis kota.
W razie czego gdybyś chciał - mogę pomóc w ogłoszeniach - tylko nie przed Nowym Rokiem :twisted: bo wyjeżdżam.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Pon gru 30, 2013 0:13 Re: Wasyl - młody, zdrowy, długowłosy, mieszanka persa?

Piękny kot :1luvu:
Z mnóstwa bezsensownych telefonów na pewno trafi się w końcu ten właściwy :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pon gru 30, 2013 22:35 Re: Wasyl - młody, zdrowy, długowłosy, mieszanka persa?

:ok: za ten jedyny telefon do Wasyla.
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Wto gru 31, 2013 9:15 Re: Wasyl - młody, zdrowy, długowłosy, mieszanka persa?

wygląda na to że Wasyl będzie miał dom, dość daleko ale przynajmniej nie będzie już się tułał po podwórkach i tymczasach :D :D :D

krist

Post » Wto gru 31, 2013 9:18 Re: Wasyl - młody, zdrowy, długowłosy, mieszanka persa?

Poleciłam go komuś z Warszawy, bo miałam telefon w sprawie kota, który jest już w DS.Nie wiem, czy się odezwali.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto gru 31, 2013 22:09 Re: Wasyl - młody, zdrowy, długowłosy, mieszanka persa?

tak, odezwali się z Warszawy, ale się nie zdecydowali. Były obawy czy Wasyl nie będzie bił mniejszego od siebie pieska. Kociak jedzie aż pod Bolesłąwiec, ale za to będzie sobie spokojnie mieszkał bez innych zwierzaków

krist

Post » Wto gru 31, 2013 22:10 Re: Wasyl - młody, zdrowy, długowłosy, mieszanka persa?

krist pisze:tak, odezwali się z Warszawy, ale się nie zdecydowali. Były obawy czy Wasyl nie będzie bił mniejszego od siebie pieska. Kociak jedzie aż pod Bolesłąwiec, ale za to będzie sobie spokojnie mieszkał bez innych zwierzaków

:ok:
BOZENAZWISNIEWA