Kotka z maluchem szuka domu (DS lub DT)- okolice Wrocławia

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lis 06, 2013 15:33 Kotka z maluchem szuka domu (DS lub DT)- okolice Wrocławia

Jakieś półtora miesiąca temu znalazłam w krzakach na osiedlu młodą kotkę z synkiem. Kotka lgnęła do człowieka i domagała się pieszczot. Wszystko wskazywało na to że kiedyś była kotem domowym (podejrzewam że ktoś ją wyrzucił gdy zorientował się że będzie miała małe ).
Udało mi się szybko znaleźć dom tymczasowy, w którym oba koty zostały wyleczone, odrobaczone, odpchlone itp. Jednak jest to dom tymczasowy w którym nie przebywają z ludźmi cały czas. Kilka razy dziennie są wypuszczane z klatki by rozprostowały łapki i się trochę pobawiły. Wiem że i tak mają lepiej niż miały na dworze jednak ale to dalej nie to.

Dla kotków szukam najlepiej domu stałego. Jednak wiem że o to nie łatwo dlatego szukam też lepszego domu DT żeby kotki nie dziczały w klatce tylko stały się typowo domowymi kotami.

Link to zdjęcia i informacji o kotach : https://www.facebook.com/media/set/?set ... 009&type=3

Akostka

Od: Wto kwi 24, 2012 8:13

Post » Czw lis 07, 2013 22:46 Re:

:!:
kicikicimiauhau