Cichutka Wiola szuka domu - Warszawa

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie cze 30, 2013 14:01 Cichutka Wiola szuka domu - Warszawa

Wiola to dojrzała i zadbana kocia dama. Ma około dwóch lat, jest wysterylizowana, odrobaczona, zaszczepiona, korzysta z kuwety. Najbardziej lubi suchą karmę i kocie przysmaki, nie gardzi surowym mięsem. Kotka szuka kochającego odpowiedzialnego opiekuna, który da jej wiele czasu na aklimatyzację w nowym miejscu. Wiola w tym czasie nie jest kłopotliwa – po prostu jest niewidoczna dla domowników. Jest to spokojna kotka, która boi się harmideru, wrzasku i gwałtownych ruchów. Z tego powodu nie przepada za dziećmi. Jest to kotka idealna dla osoby starszej, która zapewni jej spokój. Toleruje psy i inne koty, ale bardzo chętnie zostałaby jedynaczką. Z uwagi na zainteresowanie światem zewnętrznym, Wiola może być kotem wychodzący, w bezpiecznej okolicy i po uprzednim dobry zadomowieniu się w nowym otoczeniu.
Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej zobowiązującej do należytej opieki nad kotem - wzór umowy tutaj: http://www.jokot.pl/files/umowa%20adopcyjna.doc .

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Kontakt Magda 603-750-303, magdas@poczta.onet.pl

martynab

Od: Nie cze 09, 2013 17:16

Post » Nie cze 30, 2013 14:37 Re: Cichutka Wiola szuka domu - Warszawa

A czemu ja oddajesz?

Czarna puma

Od: Pt cze 28, 2013 21:46

Post » Pon lip 01, 2013 7:41 Re: Cichutka Wiola szuka domu - Warszawa

Czarna puma pisze:A czemu ja oddajesz?
Czarna puma
Wiola jest w Domu Tymczasowym i nie jest to ogłoszenie o oddawaniu własnego kota, tylko ogłoszenie mające na celu znalezienie dla kotki Domu Stałego.

Przy okazji podrzucam ślicznotkę :ok:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon lip 01, 2013 7:46 Re: Cichutka Wiola szuka domu - Warszawa

Ślicznotka, trzymam kciuki za znalezienie domku.........
Kup-Sprzedaj-Adoptuj KOTA:
Obrazek

--------------------------------------------------------------------------------

zuszka

Od: Śro wrz 21, 2011 18:45

Post » Nie paź 06, 2013 17:46 Re: Cichutka Wiola szuka domu - Warszawa

Właśnie się dowiedziałam, że Wiola wreszcie znalazła dom. Ogłoszenie już nie jest potrzebne. Tylko nie bardzo wiem, jak mam je usunąć.

martynab

Od: Nie cze 09, 2013 17:16