Na Allegro firma zoodragon sprzedaje kartoniki z różnymi smakami bozity po 3,89 za sztukę.Ja zamówiłam 60 sztuk i z przesyłem wyszło mi 4,14 za sztukę. W żadnym sklepie zoologicznym nie kupi się taniej. Można w mailu do sprzedawcy napisać jakie smaki się chce, a przyślą według życzenia.
Zamówiłam we wtorek, a już dzisiaj dostałam paczkę. Szok. Tempo ekspresowe. Dobrze zapakowana. Nic nie było uszkodzone.
Fajnie że dałaś cynk - moje futra kochają bozitę, a moja kieszeń kocha taką tanią bozitę
Po paru latach jakie od dnia stworzenia przeszły, dziś już jasno widać, że Panu Bogu poza kotami nic się do końca nie udało. Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata łącznie z psami jest wadliwa. Taki jest obiektywny stan rzeczy i daremnie jest i nie należy się nań uskarżać J. Pilch
Czy widziałyście pakiet oszczędnościowy Bozity w Zooplusie?
http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_d ... kot/146193 259,80 za 64 szt. wychodzi 4,05 za sztukę.
Odejmują 5% za wysyłkę zagranicę,
wychodzi ostatecznie 3,85 za sztukę.
Cena pakietu 64 szt. po zniżce: 246,80
Niestety są w nim tylko 4 smaki.
Przy zakupie 72 kartoników (można też zamówić dowolne smaki) wysyłka jest za darmo, czyli wychodzi równiutko 4 zł za kartonik. Paczka też jest następnego dnia - kurier wnosi do domu Termin ważności kartoników zamówionych miesiąc temu (tu mija chwila idę do szafki sprawdzić ) - 26 listopada 2010. Zamawiałam takim hurtem od nich już 3 razy i za każdym razem wszystko było ok.