» Sob paź 25, 2003 18:31
Budki dla kotów. Potrzebuję starych ciuchów itp.
Ponieważ niedługo będę sie wyprowadzała z tego mieszkania, a jeszcze niewiadomo gdzie będę mieszkała (szukam niedaleko tego mieszkania, ale jest trudno) dlatego może być mi trudno dojeżdżać tutaj i dokarmiac moich małych przyjaciół - Elizabeth, Malcolma, Aleksieja, Strzałkę i pozostałe. Dlatego postanowiłam zrobić wszystko żeby mogły przetrwać zimę. Powiedziałam już jednej pani, która je dokarmia o tym, że się wyprowadzam, w miarę możliwości będę jej podrzucać karmę, chcę tez żeby stanęły dla kociaków budki. Pani (pracuje w administracji szpitala, pod którym mieszkaja koty) obiecała mi że w przyszłym tygodniu będą robione dla kociaków budki. Ja obiecałam zdobyć trochę steropianu. Ale do forumowiczów mam prośbę - potrzebuję starych ciuchów, które możnaby włożyć do budek. Ja pewnie trochę znajdę u siebie, ale większość poszła przy poprezdniej przeprowadzce dla kotów na Powiślu. Dlatego jeśli ktokolwiek z Was miałby coś co by się nadawało a zalega w Waszej szafie to byłabym bardzo wdzięczna. Nie potrzebuję tego dużo. Będę musiała wyposażyć jakieś 7 - 8 budek.
Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.