Już w Toruniu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 12, 2003 14:29 Już w Toruniu

Witam! Dawno mnie nie było,ale i tak nie jestem szczególnie aktywna forumowiczką :oops: , więc mała strata. Jak niektórzy wiedzą przenieślismy się z Olsztyna do Torunia.
Radośnie donoszę, że obydwa moje syjamy zaklimatyzowały się bez najmniejszego problemu. Troszke gorzej z Mini, płacze czasami.
Zuza rośnie jak na drożdżach. Oczywiście wszystkich zainteresowanych zapraszam na mizianie moich sliczności.

Mam też problem. Nigdzie nie moge znależź karm Hillsa, znalazłam RC tylko, ale i tak nie ten rodzaj którego używam....tj. uzywaja moje kicie. Ktoś moze poda jakiś adresik? :D Błagam.....

mini2

Od: Sob lut 01, 2003 9:35

Post » Pt wrz 12, 2003 20:24

Witamy razem z Luna :D

Aggatt

Od: Sob sie 09, 2003 13:36

Post » Pt wrz 12, 2003 20:36

Mini :D
mi Ciebie bardzo brakowało.
cieszę się, że jesteś z powrotem.
do zobaczenia w Warszawie :):):)
Obrazek

Olivia

Od: Czw mar 20, 2003 20:51

Post » Sob wrz 13, 2003 9:25

Dzieki dziewczyny!Olivia-pozdrowienia dla Remiego i córeczki.

FORUMOWICZE Z TORUNIA! Nikt naprawdę nie wie gdzie znajdę jakieś przyzwoite sklepy z przyzwoitą karmą?

mini2

Post » Sob wrz 13, 2003 9:35

Dopiero teraz przeczytałam :D :D :D

A więc....
sklep z karmą specjalistyczną: ul. Kościuszki, przy lecznicy wet (tam mam znajomych wetów, polecam!!!!)
Sklep Nerro, w Carrefourze (BIELAWY, w stronę W-wy). Tam tylko w Toruniu jest RC.
W całym Toruniu nie ma animody!!!!!
Poza tym, Rynek Nowomiejski, Sklep BOA (też mam tam znajomości, od właścicielki mam Lucyfera).

Może jakieś małe spotkanko????? A gdzie mieszkasz?

Keskese

Od: Pon lut 04, 2002 15:34

Post » Sob wrz 13, 2003 11:00

Keskese pisze:W całym Toruniu nie ma animody!!!!!

To zapraszamy do Bydgoszczy :) :)
Przemiły sklepik w samym centrum (Długa) - sami właścicielkę przymusiliśmy do sprzedaży Animondy (i jeszcze kilku innych rzeczy). W ofercie również Eukanuba, Purina Pro Plan i oczywiście RC.

Jest jeszcze dobrze zaopatrzony sklep w Galerii Pomorskiej (centrum handlowe przy ul. Fordońskiej, która jest wylotem na Toruń - trasa nie przez Solec Kujawski).

W razie czego służymy dokładniejszymi namiarami.
Our survey of households in seven U. S. regions demonstrated that few citizens have bothered to equip themselves with fireproof suits and extinguishers to deal with volcanic upheaval, solar flares, or the Lord's purifying flame.

TŻ Oberhexe

Od: Nie kwi 13, 2003 0:05

Post » Sob wrz 13, 2003 11:08

TORUN WITA! :D
Co do zarelka to Keskese powiedziala juz wszystko :D
Co do spotkanka to prosze nie zapominca o mnie! :twisted: :D
Np jakbys jechala do carrrefoura po karme to jest tam fajniutka kawiarnia :) No albo inaczej mozna sie spotkac na mizianie kotuchow :D
Obrazek
Obrazek

lidiya

Od: Sob cze 08, 2002 0:05

Post » Sob wrz 13, 2003 13:40

Slicznie dziękujemy za odzew. :D :D :D Niektóre z wspomnianych sklepów odwiedzuiłam. W Nerro udało mi sie kupić RC lighta. Niesamowity szok natomiast przeżyłam kiedy ujrzałam w w.w. sklepie cene Cat's Best Eco Plus-35zł!!! :evil: Ja kupowałm za 25. Zdarzyło mi sie nawet za 19....
Chyba się wybiorę do Bydgoszczy, moze tam znajdę Hillsa.

Co do spotkania. Bardzo , bardzo, bardzo chetnie!!! :D :D :D Mieszkam na Rubinkowie 2 (piękne to to nie jest...). Zapraszam do siebie, ale ostrzegam-warunki mam jeszcze remontowe :oops: To kiedy dziewczyny????(Oops...Nie tylko dziewczyny, dopiero teraz zauważyłam, ze i TZ Oberhexe udzielił mi wskazówek.)

mini2

Post » Sob wrz 13, 2003 13:52

drugie rubinkowo??? witam na rubinkowie ja melduje sie z trzeciego :D
Obrazek
Obrazek

lidiya

Post » Sob wrz 13, 2003 13:54

To blisko chyba? :oops: To kiedy sie spotykamy?

mini2

Post » Sob wrz 13, 2003 14:07

tak to bardzo blisko :D
No to trzebaby sie jakos umowic :) jak tam keskese tobie pasuje?
Obrazek
Obrazek

lidiya

Post » Sob wrz 13, 2003 16:57

RC i Hillsa mozna kupic w Oceanie. Zawsze tam kupuje, bo nie bede jezdzic do Carrefoura za kazdym razem kiedy kocie zarcie niebezpiecznie maleje ilosciowo :roll: Mozna tam czasem dostac Animonde - pare razy tam kupowalam, ale dla Paczusia jest bleeeee, wiec teraz juz nie sprawdzam. Podobno zmniejszyli ilosc przywozonej, bo im nie schodzila, ale jeszcze pare dni temu, kiedy kupowalam Hillsa i shebe dla Paczusia, mozna bylo dostac Katzentellera.
Ewelina i...
Obrazek

Kiara

Od: Nie mar 02, 2003 13:18

Post » Sob wrz 13, 2003 17:13

Jest jeszcze dobrze zaopatrzony sklep w Galerii Pomorskiej (centrum handlowe przy ul. Fordońskiej, która jest wylotem na Toruń - trasa nie przez Solec Kujawski).

musze przyznac, ze ten sklepik jest dobrze zaopatrzony, ale ceny ma bardzo wysokie. ja moge polecic Zoo Market przy hotelu City - tez jest bardzo dobrze zaopatrzony, a chociaz nie najtanszy to na pewno nie tak drogi jak ten w Galerii

a jesli chodzi o CBE+, to w naszym Auchaun jest po 19,90 :D

Aggatt

Od: Sob sie 09, 2003 13:36

Post » Sob wrz 13, 2003 19:30

Kiara- a co to jest ten Ocean :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Agatt-dzieki za cynk. :D

mini2

Post » Nie wrz 14, 2003 8:24

mini2 pisze:Kiara- a co to jest ten Ocean :oops:

Na ulicy Krasińskiego, duzy i najlepiej wyposazony sklep az po carefourra. Miedzy ulicami rownoleglymi Bydgoska a Mickiewicza. W razie czego moge sprobowac zapodac jakas mapke ;)
Ewelina i...
Obrazek

Kiara

Od: Nie mar 02, 2003 13:18

[następna]