» Sob sty 24, 2009 18:16
Pilnie DT dla czterech 7miesięcznych kotów siedzą w piwnicy!
W mojej piwnicy mieszka 6 półrocznych kotów w tym przynajmniej trzy kotki,reszta to kocórki. Kotki są wyłapane z okolicy gdzie ich nie chciano i szczelnie zamykano przed nimi piwnice i domy.Koty są jeszcze półdzikie. Miały koci katar,lecz były leczone i są już prawie zdrowe. Jest mi bardzo przykro ,że muszą przebywać u minie w piwnicy,lecz na wolności odbierane są jako nieporządane szkodniki. Ludność mojej miescowości-Szprotawy nie sterylizuje bezdomnych kotek i wychodzi z założenia ,że kot sobie zawsze poradzi. Ja mam już w domu dwie znajdki,w tym jedna po cieżkim wypadku. Mój mąz nie zaakceptuje w mieszkaniu większej ilości kotów. Kociaki są śliczne czarne z białymi krawatkami i wąsami oraz jedna biało szara koteczka. Jestem na etapie załatwiania z urzędem miasta sterylizacji kotek. Pomóżcie proszę kociakom znaleśc dobre niewychodzące domki. Ja nie mam za wiele czasu by je oswajać, bo pracuje do póżna. Kochani postaram sie zrobic kociakom zdjęcie. Wiem ,że łatwiej będzie wtedy znaleść im dom.
Ostatnio edytowano Sob lut 28, 2009 22:17 przez
renka54, łącznie edytowano 3 razy
Renia