Rozdzielenie kociambr

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 04, 2003 12:09 Rozdzielenie kociambr

mam pytanko chcialabym wziasc kociaki na dzialke, cala 3-ke, ale jedno jest chore :cry: i nie wiem czy moge zostawic 2-ke pod opieka na krotka kolonie na dzialce. 3-cie na czas leczenia musze zabrac z soba z powrotem czy cala 3 tachac z powrotem do domu. :?:

a jak je rozdziele czy nie bede tesknily przez tydzien ze soba. 8O na dzialce czuja sie wysmienicie, jak dzieci pod opieka na koloni. w domu nie maja gdzie sie wyszalec?

co ma zrobic, poradzcie? :idea:

dana

Od: Wto lut 05, 2002 8:49

Post » Czw wrz 04, 2003 12:57 Re: Rozdzielenie kociambr

dana pisze:mam pytanko chcialabym wziasc kociaki na dzialke, cala 3-ke, ale jedno jest chore :cry: i nie wiem czy moge zostawic 2-ke pod opieka na krotka kolonie na dzialce. 3-cie na czas leczenia musze zabrac z soba z powrotem czy cala 3 tachac z powrotem do domu. :?:

Przyznam szczerze, że nie rozumiem... :(
Obrazek

Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.

Katy

Od: Pon sie 05, 2002 18:57

Post » Czw wrz 04, 2003 12:59

Ja top rozumiem tak: jest trojka kotkow, jeden jest chory, Dana chce je zabrac na "wybieg" na dzialke i nie wiem czy moze zostawic dwa na dzialce a chorego zabrac do domu czy raczej wszystkie trzy zostawic w domu, bo moga za soba tesknic...
Roode koty :mrgreen:

Ivcia

Od: Wto wrz 17, 2002 12:56

Post » Czw wrz 04, 2003 13:29

sorrki moze sie nieprecyzyjnie wyrazilam. :oops:

Ivcia mnie zrozumiala :P , ale nadal sie zastanawiam czy moge je chwilowo rozdzielic na okres 1 tygonia. 2 kociaki siedzialyby na dzialce a 1 na okres leczenia w domu.

dana

Od: Wto lut 05, 2002 8:49

Post » Czw wrz 04, 2003 13:39

Nie znam sie na psychice zwierzatek, wydaje mi sie, ze to zalezy wszystko od tego czy sa bardzo ze soba zzyte, no i czy ta dzialka jest im az tak do zycia niezbedna. Rozumiem, ze to ostatni termin, bo potem bedzie juz za zimno.
Roode koty :mrgreen:

Ivcia

Od: Wto wrz 17, 2002 12:56