dobry weterynarz w Trójmieście - ok, już wiem!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 02, 2003 18:51 dobry weterynarz w Trójmieście - ok, już wiem!

Witajcie
Ja wiem, że był topic "Weci polecani", ja bardzo się starałam, ale go nie znalazłam! :( Czy mogę prosić o linka do niego, albo podanie mi adresów dobrych weterynarzy z okolic Trójmiasta, a najlepiej Gdyni Dąbrowy (ewentualnie Karwiny, Sopot, Oliwa, Osowa, Dąbrówka, Chwaszczyno czy co tam jest po drodze). Bo co do weterynarza trafię, to coś mi się nie podoba :( I chciałabym takiego, który ze mną porozmawia i odpowie na wszystkie "dlaczego" :)

Jeden z moich maluchów znowu zwymiotował :( pojecia nie mam który, mam tylko nadzieję, że to z przejedzenia, ale nie wiem jak rozdzielać im jedzenie. Wytypować pory karmienia i pilnować ich w tym czasie? Suche leży i sobie jedzą ile chcą. Sypię tyle, by nie przekroczyło dziennej dawki na dwa małe koty.

Poczytałam trochę forum i wiem, że to może być przejedzenie, robaki, zatkanie (nie przyszło mi do głowy sprawdzić czy w środku jest futro, ale zaparć chyba nie mają, chyba że jeden kot potrafi robić dwie kupy dzień w dzień), efekty zmiany karmy. Oba maluchy zachowują się jak zawsze, wiec to chyba żadna poważniejsza choroba.

Pozdrawiam
Ostatnio edytowano Wto wrz 02, 2003 19:06 przez Sasannka, łącznie edytowano 1 raz
Sasannka
galeria moich maluchów: http://sasannka.xpect.pl/e4u.php/ModPages/ShowPage/46
Grafit Obrazek Tango Obrazek

Sasannka

Od: Pt sie 29, 2003 16:05

Post » Wto wrz 02, 2003 18:54

Izabela

Od: Nie cze 08, 2003 20:33

Post » Wto wrz 02, 2003 18:58

ufff... dziekuje :))))))))))))))))))
Sasannka
galeria moich maluchów: http://sasannka.xpect.pl/e4u.php/ModPages/ShowPage/46