Powrot z wakacji

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 01, 2003 7:42 Powrot z wakacji

Wczoraj wrocilismy z wakacji (ja po miesiacu nieobecnosci, TŻ po 2 tygodniach). Balismy sie, ze koty sie na nas obraza i zademonstruja to w sposob dosc nie mily (np.kupal w plecaku, na poscieli itd). Ale tutaj nic, koty na poczatku sie troche nas baly (moze przez ilosc posiadanego bagazu??) Po jakims czasie zaczely sie ganiac, bawic, zaciekawione torbami, zaczely do nich wchodzic. Ja przezylam lekki szok, bo zobaczylam takie 2 szczurki srebrne - cos na podobienstwo kotow :wink: Urosly, wyszczuplaly (moze po prostu staly sie bardziej proporcjonalne do swojej wagi). Wieczorem do nas przyszly do lozka, zaczely sie bawic, Dzika nawet sie rozmruczala i polozyla na plecach aby ja po brzusiu glaskac - istna rozkosz. Kefir jak zwykle z rezerwa, nie lubi byc glaskany, ale rano przyszedl po przytulal sie, i tak sie przekrecal z boku na bok, ze spadl z lozka ( caly Kefir) :D . Wydaje mi sie, ze wszystko zostalo zazegnane i koty nie maja nam za zle, ze wyjechalismy....
Dzika w trakcie naszego wyjazdu dostala rui, wiec chyba nie dlugo czeka ja maly zabieg.....
PS. Kefir wynalazl nowa, fantastyczna zabawe - bawi sie magnesami, ktore wisza na lodowce, oczywiscie wszystko zrzucajac przy okazji.

Pozdrowienia
Dzika i Kefir
Obrazek

KasikP

Od: Nie mar 09, 2003 10:00

Post » Pon wrz 01, 2003 8:33

Kotusie wypiękniały i godnie was powitały wspaniale!
Tak, po miesiącu nieobecności zobaczyć werszcie swoje kicie to coć wspaniałego
:D

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Pon wrz 01, 2003 8:51

moj niezyjacy juz rudy kocur - gigant byl na tyle perfidny, ze na poczatku udawal, ze sie cieszy z naszego powrotu, a jak tylko sie upewnil, ze zostajemy i nigdzie juz sie nie ruszamy, zaczynal sie mscic :twisted:

wyglada na to, ze wasze kociaki sa z tych 'niemsciwych' :)
Obrazek Obrazek

migaja

Od: Pon maja 06, 2002 15:54

Post » Pon wrz 01, 2003 10:56

mam nadzieje, ze nie maja jakiegos niecnego planu wobec nas. Chyba nas nie ukaraja, ale kto ich wie.... :wink: Narazie sie przylepiaja i oczekuja miziania, szaleja i jak zwykle udaja, ze sa caly czas glodne.:))
Dzika i Kefir
Obrazek

KasikP

Od: Nie mar 09, 2003 10:00