Kasiu, to przypomnij mi pod jakim nickiem ogłaszasz na Allegro - wiem, że to już pisałaś, ale nie chce mi się szukać No i realnie będę mogła ruszyć z ogłoszeniami pełną parą w przyszłym tygodniu - w tym mam mało czasu, może coś mi się uda powiesić, ale nie obiecuję.
Gdyby ktoś jeszcze chciał się włączyć w akcję ogłaszania, to mam prośbę, żeby pisać w tym wątku, na jakie portale ogłoszeniowe poszły oferty - żebyśmy się nie dublowali.
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć. Alfons Allais
Uważam, że to się bardzo przyda. Dobre zdjęcia potrafią zdziałać cuda
Co do ogłoszeń, mogę wziąć na przykład stronę http://www.kupsprzedaj.pl Więcej chyba nie dam rady, bo kotów ma być kilkadziesiąt, a od paru miesięcy jakoś kiepsko u mnie z czasem
I moim zdaniem wielkim sukcesem jest uchronienie kotów przed panleukopenią.
Wystarczy popatrzeć, co się dzieje na forum, w różnych miejscach Polski...
Ja, traktując ten wątek jako zbiorczy z pozostałych, biorę 1 kota do wirtualnej adopcji. Kasę za 2 miesiące wyślę w środę. Mogłabym też nazbierać posłanka, środki czystości itp, gdyby znalazł się transport z Bydgoszczy.
Znalazłam na felisowej stronie moją wirtualną Nadrzeczną wśród kotów, które znalazły dom (gapa ze mnie, że wcześniej się nie zorientowałam), więc poproszę o jakieś inne futerko