KONTAKT:
zwierzaki.do.adopcji@gmail.com
504 588 874
lub do mnie
malawaszka@gmail.com
To 31 dodatkowych kotów! Bo u missieek na dom czeka już sporo innych - wcześniej zabranych z tego miejsca, wyleczonych, odrobaczonych - wszystkie dorosłe wykastrowane!!! W większości na własny koszt missieek!!! bo Ona nie prosi o pomoc - ale proszę JA - jako Pełnomocnik od PR missieek

Wszystkie zwierzaki oprócz tych maluchów chorych są tu:
http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/
TO MASA KOTóW :mdleje: potrzebna pomoc bo te koty nam zjedzą missieek ja robię ogłoszenia, allegro, cafeanimal, gratka, gumtree - ale to wszystko mało mało mało!!!
Potrzebna pomoc - karma w każdej ilości bo oprócz kotów u missieek znajdują schronienie i pomoc psy też z tej mordowni, albo z ulicy - teraz jest 13 psów tymczasowych. Potrzebne leki, środki odrobaczające, dezynfekujące, zbieramy też na lampę bekteriobójczą bo przy tej ilości chorych zwierząt nie da się bez niej - ostatnio było 7 szczeniaków z parwo - przeżyły 2
To ta słabiutka gromadka 31 kociąt - ile z nich przeżyje nie wie nikt, jutro porobię zdjęcia indywidualne

i kocurek podrostek - wielka otwarta rana - brak kawałka skóry ponoć miał tam ropień...

Jeśli ktoś chciałby pomóc prosimy o kontakt tu na forum, albo na:
zwierzakidoadopcji@gmail.com
504 588 874
Zdjęcia z 18 listopada
malawaszka pisze:No to pora na inwentaryzację - oto kociaki które są u missieek - z tej grupki 31 i z następnej, która przybyła kilka dni po tych - kociaki są razem i nie ma sensu kombinować z rozdzielaniem
1. COCO bura koteczka 7-8 tygodni ADOPTOWANA
2. KITEK - czarny kocurek z białą końcówką ogonka - 3 miesiące, chudzinka MA DOM
3. KIMI vel Królisia 3 mies MA DOM
4. VECTRA - urocza pingwinka 3 mies MA DOM
5. Tomcio czarnuszek 8 tyg za TM [']
malawaszka pisze:6. LEE burasek 7-8 tyg za TM [']
7. MIA czarnulka 3 mies za TM ['] ;(
8. Buraska w białych skarpetkach 3 mies KINIA MA DOM
9. Corsa czarno-biała 3 mies chudzinka
10. Buraska 3 mies - Kaja MA DOM