aassiiaa pisze:Dziewczyny sosnowieckie spiely sie mocno i szybko, zorganizowaly sie ladnie

Jak tylko moga pomagajom kotom - rozmowy z nowym kierownikiem schroniska sa pozytywne

.
Zalatwily w spoldzielni pomieszczenie na kociarnie ale same nie dadza rady ani finansowo ani rzeczowo - POMOZMY IM!!
Za jakis czas pojedzie maly prezent z Krakowa od B. dla nich wiec moze ktos chcialby cos do tego dorzucic

Tutaj watek
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=70080Potrzebne sa:
- kafelki podłogowe (wystarczą pojedyncze sztuki pozostałe z remontu, estetykę stawiamy na odległym planie, przede wszytskim musi być to funkcjonalne)
- kafelki ścienne (na tej samej zasadzie co podłogowe)
- farby olejne (musi być zmywalna)
- klej do kafelek
- fugi
- wylewki
- dobre zamki do drzwi
- środki do dezynfekcji
- klatki
- miseki
- koce
- reczniki
- kuwety
- legowiska
- świetlówki
- zabawki
- zwirek
- jedzonko
- leki
- no i fundusze
KTO CO MOZE I CHETNIE ODDA

DZIEKUJE Z GORY

Dziewczyny dzieki wielkie jesteśmy na prawdę pod wielkim wrażeniem, kurczę tak obeserwuję Waszą działaność i bardzo mi się podoba ta Wasza chęć niesienia pomocy na terenie Waszego miasta ale oprócz tego pomagacie innym którzy tej pomocy potrzebują, jutro wraca Emilka z sylwestrowych wojarzy i bedziemy się widziały i zobaczymy na jakim etapie jest nasz remont, ostatnio jak byłyśmy to były juz materiały na ocieplenie pomieszczenia i wytynkowanie następny etap to bedzie kafelkowanie nie wiem czy tato Emilki juz jakichś zakupów w tym kierunku nie poczynił, bo chyba ma już dość takiej ilości naszych tymcasików, więc jutro będziemy wiedziały coś więcej, bardzo, bardzo dziękkuemy za wszystko, bo oprócz pomieszczenia mamy takze tymczasiki w naszych domach co się da dokładamy tez z naszych prywatnych funduszy ale wiadomo jak to jest

bez pomocy forumowiczów nie poradziłybysmy sobie, Niebawem bedziemy w schronie i musimy zająć się większymi kociakami których jest tam chyba ok. 15 - teraz dobry okres na szukanie dla nich domków, im tez musimy pomóc, mam nadzieję,że spotkanie które niebawem odbedzie się w schronie przyniesie pozytywne efekty jeszcze miesiąc temu nawet o ty nie marzyłysmy