Czy to NEO potwierdzony? Objawy?
zdjecie RTG z kontrastem? USG?
wyniki badan biochemicznych?
wiecej danych jesli mozna prosic
jk lekarz ma potwierdzic ten nowotwor, byly pobierane tkanki do badan?
BAC czy fragment zmiany??
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ADS pisze:Czy to NEO potwierdzony? Objawy?
zdjecie RTG z kontrastem? USG?
wyniki badan biochemicznych?
wiecej danych jesli mozna prosic
jk lekarz ma potwierdzic ten nowotwor, byly pobierane tkanki do badan?
BAC czy fragment zmiany??
ADS pisze:Jako lekarz pytam, by uzyskujac odpowiednie dane pomoc, zadam jeszcze raz pytanie jestes lekarzem tigra, dyplomowanym lekarzem?
tig_ra pisze:jak widac pan Chirurg Icognito przedstawic nam sie nie raczy - bo uwaza swoje referencje za nieistotne
oj, zebys sie nie zdziwil panie Incognito, co do mojego stazu na tym forum
ADS pisze:tig_ra pisze:jak widac pan Chirurg Icognito przedstawic nam sie nie raczy - bo uwaza swoje referencje za nieistotne
zapewne i stazu w zakresie leczenia, no coz nie bede sie klocil, skoro autorytarnie wypowiadasz sie na temat leczenia moze okazesz skan dyplomu jesli okazesz to coz zdemaskuje swoje dane, U nas we Wrocławiu czesto pojawiaja sie tego typu problemy z nadinterpretacja wiedzy u wlascicieli zwierzat, pragnacych pouczac lekarzy stad moja obecnosc na forum na prosbe zaniepokojonych udzielanymi przez Was poradami hodowcow
pozdrawiam
ADS pisze:tig_ra pisze:jak widac pan Chirurg Icognito przedstawic nam sie nie raczy - bo uwaza swoje referencje za nieistotne
zapewne i stazu w zakresie leczenia, no coz nie bede sie klocil, skoro autorytarnie wypowiadasz sie na temat leczenia moze okazesz skan dyplomu jesli okazesz to coz zdemaskuje swoje dane, U nas we Wrocławiu czesto pojawiaja sie tego typu problemy z nadinterpretacja wiedzy u wlascicieli zwierzat, pragnacych pouczac lekarzy stad moja obecnosc na forum na prosbe zaniepokojonych udzielanymi przez Was poradami hodowcow
pozdrawiam
dora750 pisze:ADS pisze:tig_ra pisze:jak widac pan Chirurg Icognito przedstawic nam sie nie raczy - bo uwaza swoje referencje za nieistotne
pozdrawiam
KASZPIROWSKI normalnie, przez Forum będzie leczył![]()
![]()
![]()
(ps i w psychologa się zabawiał)
ADS pisze:dora750 pisze:ADS pisze:tig_ra pisze:jak widac pan Chirurg Icognito przedstawic nam sie nie raczy - bo uwaza swoje referencje za nieistotne
pozdrawiam
KASZPIROWSKI normalnie, przez Forum będzie leczył![]()
![]()
![]()
(ps i w psychologa się zabawiał)
przynajmniej mam ku temu kierunkowe wyksztalcenie a nie udzielam porad jak kolezanki amatorki
wiec kolezanki nie sa zainteresowane ani sterydami ani
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, Myszorek i 829 gości