pogadajmy se-temat roboczy (wydzielony)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 30, 2007 14:34

Czy to NEO potwierdzony? Objawy?
zdjecie RTG z kontrastem? USG?
wyniki badan biochemicznych?
wiecej danych jesli mozna prosic
jk lekarz ma potwierdzic ten nowotwor, byly pobierane tkanki do badan?
BAC czy fragment zmiany??

ADS

Od: Pon lip 30, 2007 9:14

Post » Pon lip 30, 2007 15:53

ADS pisze:Czy to NEO potwierdzony? Objawy?
zdjecie RTG z kontrastem? USG?
wyniki badan biochemicznych?
wiecej danych jesli mozna prosic
jk lekarz ma potwierdzic ten nowotwor, byly pobierane tkanki do badan?
BAC czy fragment zmiany??

lekarz ma potwierdzic na podstawie badan
a tu jest forum intenetowe, a nie gabinet weterynaryjny - nikt nie oczekuje takiego potwierdzenia od anonimowego uczestnika :twisted:
ktos potrzebuje wsparcia i rady dotyczacych dodatkowych mozliwosci zasiegniecia porady, informacji na temat mozliwosci leczenia...
nie diagnozy :twisted: bo od tego jest lekarz wet, ktory prowadzi kota - ew. inni, do ktorych moze sie opiekun zglosic i skonsultowac

tig_ra

Od: Śro maja 24, 2006 16:03

Post » Pon lip 30, 2007 16:23

Jako lekarz pytam, by uzyskujac odpowiednie dane pomoc, zadam jeszcze raz pytanie jestes lekarzem tigra, dyplomowanym lekarzem?

ADS

Post » Pon lip 30, 2007 16:30

ADS może trochę pokory??
Jesteś na forum od dziś, masz kilka postów i jak dla mnie za bardzo się szarogęsisz. Ten obcesowy ton mi się nie podoba.
A tig_re zostaw w spokoju, nic Ci dziewczyna nie zrobiła.
Obrazek

Ayane

Od: Pon lis 27, 2006 20:14

Post » Pon lip 30, 2007 16:36

Hop, hop.. spokojnie.. proszę..
Może warto odpowiedzieć na pytania ADS..
oczywiście OPRÓCZ a nie ZAMIAST wizyty z kotem u weta..
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Pon lip 30, 2007 16:38

ADS pisze:Jako lekarz pytam, by uzyskujac odpowiednie dane pomoc, zadam jeszcze raz pytanie jestes lekarzem tigra, dyplomowanym lekarzem?

dawaj skan dyplomu, porozmawiamy o kompetencjach :twisted: ok?
nie lubie jak ktos wchodzi do obcego domu i w drzwiach juz ustawia gospodarzy - i jak napisala slusznie Ayane - wiecej pokory, niezaleznie od tego czy jestes lekarzem czy papiezem...

tig_ra

Post » Pon lip 30, 2007 16:39

Zapytalem jako chirurg weterynaryjny, dyplomowany chirurg, nie jest to ton obcesowy, tylko zasadniczy pytam by udzielic jakiejs porady oczywiscie oprocz a niae ZAMIAST wizyty :D
Nie bede okazywal skanu dyplomu bo to nieistotne a na tym forum bylem zapewne wczesniej niz kolezanka a ze inny nick coz ....
Wolabym pozostac incognito
Ostatnio edytowano Pon lip 30, 2007 16:41 przez ADS, łącznie edytowano 1 raz

ADS

Post » Pon lip 30, 2007 16:41

tig_ra czytasz mi w myślach!!
miałam właśnie napisać, że jak dla mnie ADS może być i samym papieżem, ale bycie nowym w jakiejś społeczności zobowiązuje do grzeczności.
Obrazek

Ayane

Od: Pon lis 27, 2006 20:14

Post » Pon lip 30, 2007 16:48

jak widac pan Chirurg Icognito przedstawic nam sie nie raczy - bo uwaza swoje referencje za nieistotne :twisted:
oj, zebys sie nie zdziwil panie Incognito, co do mojego stazu na tym forum ;)

tig_ra

Post » Pon lip 30, 2007 16:56

tig_ra pisze:jak widac pan Chirurg Icognito przedstawic nam sie nie raczy - bo uwaza swoje referencje za nieistotne :twisted:

zapewne i stazu w zakresie leczenia, no coz nie bede sie klocil, skoro autorytarnie wypowiadasz sie na temat leczenia moze okazesz skan dyplomu jesli okazesz to coz zdemaskuje swoje dane, U nas we Wrocławiu czesto pojawiaja sie tego typu problemy z nadinterpretacja wiedzy u wlascicieli zwierzat, pragnacych pouczac lekarzy stad moja obecnosc na forum na prosbe zaniepokojonych udzielanymi przez Was poradami hodowcow
pozdrawiam

ADS

Post » Pon lip 30, 2007 17:19

ADS pisze:
tig_ra pisze:jak widac pan Chirurg Icognito przedstawic nam sie nie raczy - bo uwaza swoje referencje za nieistotne :twisted:

zapewne i stazu w zakresie leczenia, no coz nie bede sie klocil, skoro autorytarnie wypowiadasz sie na temat leczenia moze okazesz skan dyplomu jesli okazesz to coz zdemaskuje swoje dane, U nas we Wrocławiu czesto pojawiaja sie tego typu problemy z nadinterpretacja wiedzy u wlascicieli zwierzat, pragnacych pouczac lekarzy stad moja obecnosc na forum na prosbe zaniepokojonych udzielanymi przez Was poradami hodowcow
pozdrawiam

to mile co piszesz :) zapewne jestes takze i hodowca?
ja sie nie wypowiadam na temat leczenia w ogole, jak bys nie zauwazyl - to ty postawiles diagnoze via net ;) wiec chwal sie swoimi uprawnieniami dla takiej arogancji
przepychanek slownych na tym forum jest dosc - licytacji takze -po Twojej pokretnej odpowiedzi w watku o biegunce mam juz jakies pojecie o Twoich kompetencjach
serdecznie pozdrawiam i dziekuje za mila dyskusje :)

tig_ra

Post » Pon lip 30, 2007 17:57

ADS pisze:

pozdrawiam

KASZPIROWSKI normalnie, przez Forum będzie leczył 8O 8O 8O

(ps i w psychologa się zabawiał :twisted: )
ObrazekObrazek
Obrazek

dora750

Od: Wto cze 25, 2002 21:30

Post » Pon lip 30, 2007 18:04

dora750 pisze:
ADS pisze:

pozdrawiam

przynajmniej mam ku temu kierunkowe wyksztalcenie a nie udzielam porad jak kolezanki amatorki
wiec kolezanki nie sa zainteresowane ani sterydami ani

ADS

Post » Pon lip 30, 2007 18:10

ADS pisze:
dora750 pisze:
ADS pisze:

pozdrawiam

przynajmniej mam ku temu kierunkowe wyksztalcenie a nie udzielam porad jak kolezanki amatorki
wiec kolezanki nie sa zainteresowane ani sterydami ani

ooooooo wow 8O to psychologie tez skonczyles??
to gratuluje wszechstronnosci
a sterydami jestesmy bardzo zainteresowane, chocby dlatego, ze wielu wetow pcha je w koty bez jakiegokolwiek uzasadnienia :twisted:
z tegoz to powodu czekamy niecierpliwie na wyklad
jak widze, juz skonczyles operowac? :twisted:

tig_ra

Post » Pon lip 30, 2007 18:19

chyba zadaleko idziecie to watek chorego kotka !!! :(

beata111

Od: Pon lip 23, 2007 10:27

[następna]