Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alfie pisze:Zgodnie z obietnicą złożoną w poprzednim wątku chcę się podzielić wrażeniami z pierwszego podania kaczki z puszki. Zestaw kupiony wysyłkowo od oakfarm z ich strony cena 60 zł plus koszty wysyłki. Po otwarciu zapach normalnego mięsa, żadnego nietypowego lub nieprzyjemnego nie zauważyłem. Karma o konsystencji galaretkowatej, wielkość puszki 200g pozwala na wygodne podzielenie na dwie porcje dla dwóch zwierzaków lub dwa podania. pierwszy ogień poszedł kot starszy, lubiący surowe mięso: serca kurze, kurze mięso z piersi oraz boczek surowy. I właśnie ten ostatni podałem na talerzyku jako wzorzec, kaczka z puszki oczywiście na drugim. Kot wystartował do boczku, tuż przed zauważył karmę i ruszył w jej stronę. Zjadł połowę porcji i na boczek nawet nie spojrzał. Postaram się wrzucić filmik i zdjęcie z całej sytuacji.
Alfie pisze:Oczywiście "po pańsku" w miseczce. Aczkolwiek był najazd na samą puszkę w momencie otwierania w przypadku kotki, ona podchodzi do jedzenia znacznie spokojniej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 60 gości