Szanowni Państwo,
Piszę do Państwa z ogromną nadzieją i wielkim ciężarem na sercu. Moja ukochana kotka, Marie, ma już 15 lat i od zawsze była moim wiernym towarzyszem, zwłaszcza teraz, gdy życie podarowało mi tak wiele strat. W tym roku straciłam ojca, a moja rodzina to tylko chora mama i babcia. Marie jest dla mnie jedynym źródłem ukojenia i prawdziwym przyjacielem, dlatego walczę o jej zdrowie z całych sił.
Kilka tygodni temu zdiagnozowano u Marie triaditis. Od stycznia jej waga spadła z 3,3 kg do zaledwie 2 kg, mimo że nadal ma apetyt i je, jak dawniej. Robię wszystko, co w mojej mocy, aby przytyła, ale moje starania nie przynoszą efektu. Obecnie podaję jej B12, encortolon 1,5 mg i probiotyk, jednak stan jej zdrowia nie poprawia się.
Odkryłam również, że Marie ma silną alergię na surowe i gotowane mięso. Po ich spożyciu cierpiała na wymioty i biegunki, które męczyły ją nieustannie. Od czasu, gdy przeszła wyłącznie na karmę Royal Canin Sensitive, te objawy ustąpiły, ale mimo wszystko Marie nadal chudnie.
Piszę do Państwa, bo naprawdę jesteście dla mnie ostatnią nadzieją. Bardzo proszę o pomoc w tej trudnej sytuacji. Marie jest częścią mojego życia, jedynym prawdziwym wsparciem i źródłem radości w codzienności. Bardzo się z nią związałam i nie wyobrażam sobie jej stracić.
Załączam wyniki badań Marie i z góry dziękuję za poświęcony czas i każdy krok, który mógłby jej pomóc. Każda wskazówka, każde leczenie, które może ocalić moją Marie, jest dla mnie bezcenne.
https://imgur.com/gallery/wyniki-bada-kotka-P6ZB9qfZ poważaniem,
Maria