Ania ma 8 nowych małych kotów. Potrzebuje środków na karmę, żwirek, odrobaczenie, szczepienie, a także na sterylizację ich matki. Każda złotówka się przyda. Można przekazywać bezpośrednio do Ani, można też do mnie (ja przekażę Ani za pośrednictwem przelewu na telefon)
Ostatnio edytowano Śro lip 03, 2024 18:55 przez Szymkowa, łącznie edytowano 2 razy
Dziękuję Kasiu za pomoc. Pieniądze proszę kierować do mnie, a ja, szybkim przelewem na telefon, do Ani.
Zamówiłam trochę karmy dla malców, ale przy siódemce nie na długo wystarczy. Potrzebny też żwirek, podkłady i opieka weterynaryjna. Dwie kocice urodziły. Ania będzie chciała je wysterylizować. Na to też potrzebna jest kasa.
Dziękuję Jolu za założenie wątku pomocowego dla dzieciaczków. Sama cierpię na notoryczny brak czasu i nie wyrabiam. Maluszki 5 złapane i jeszcze 2 czarne. Totalne dzikuski oprócz rudego co widać nawet na poniższych zdjęciach. 2 kocice będą złapane jak tylko uda się te 2 ostatnie kotki złapać. Co do funduszy na sterylkę to ich nie potrzebuję, bo pójdą na miasto, także dziękuję. Najważniejsze teraz to karma, karma i jeszcze raz karma oraz żwirek. Są po pierwszym odrobaczeniu i odpchleniu. Przepraszam wszystkich ale jestem przemęczona i do tego te upały, które na mnie źle wpływają.
Dziękuję też wszystkim za pomoc dla dzieciaczków, Joli za karmę która mam nadzieję, że szybko dojdzie, Kasi za 220zł. Marzence za 100zł.