Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kwiryna pisze:Jak ogarniesz porządki daj znać![]()
bazarkowe fanty przydadzą się
![]()
![]()
a.m pisze:Dziewczyny, robię już zdjęcia rzeczy, więc proszę o adres maila. Wklejanie ich tutaj mnie zabijeCzy ktoś to może jakoś sprawnie odebrać? U mnie ciężko z miejscem dla tych toreb
Znalazlo się między innymi: prostownica, toster, lansiarski plakat, filmy, plyty z muzyką, książki, Ikeowsie puszki aluminiowe, formy na pierniki z Ikea, formy na lody na patyku z Ikea, jakies kosmetyki troszkę uzyte,mata do sushi, wkłady do butelek filtrujących DAFI, pojemniki aluminiowe na herbatę, jakieś doniczki, jakieś pseudo miedziane wazony, gry planszowe, dzbanek do parzenia herbaty, czasopisma etc. Czekam też na drapak Rufi, więc bedzie tez do oddania slupek.
ASK@ pisze:a.m pisze:Dziewczyny, robię już zdjęcia rzeczy, więc proszę o adres maila. Wklejanie ich tutaj mnie zabijeCzy ktoś to może jakoś sprawnie odebrać? U mnie ciężko z miejscem dla tych toreb
Znalazlo się między innymi: prostownica, toster, lansiarski plakat, filmy, plyty z muzyką, książki, Ikeowsie puszki aluminiowe, formy na pierniki z Ikea, formy na lody na patyku z Ikea, jakies kosmetyki troszkę uzyte,mata do sushi, wkłady do butelek filtrujących DAFI, pojemniki aluminiowe na herbatę, jakieś doniczki, jakieś pseudo miedziane wazony, gry planszowe, dzbanek do parzenia herbaty, czasopisma etc. Czekam też na drapak Rufi, więc bedzie tez do oddania slupek.
Skontaktuj się proszę z kwiryna. Ona pilotuje sprawę. Też do niej napisze. Dzięki wielkie
a.m pisze:ASK@ pisze:a.m pisze:Dziewczyny, robię już zdjęcia rzeczy, więc proszę o adres maila. Wklejanie ich tutaj mnie zabijeCzy ktoś to może jakoś sprawnie odebrać? U mnie ciężko z miejscem dla tych toreb
Skontaktuj się proszę z kwiryna. Ona pilotuje sprawę. Też do niej napisze. Dzięki wielkie
Napisałam przedwczoraj priv.
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot], PortaMrs i 85 gości