Fanty na bazarek- czy ktoś będzie chciał?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 27, 2020 13:35 Fanty na bazarek- czy ktoś będzie chciał?

Hej,
Czy ktoś z Warszawy (Białołęka) regularnie wystawia bazarki na kocie potrzeby?
Od tego roku założyłam sobie wprowadzić w życie zasady minimalizmu i chcę zrobić solidne przemeblowanie rzeczy w domu.
Zakładam, że będą to absolutne różności, dotychczasowo regularnie przekazywałam rzeczy przez grupy na fb i zbierałam pieniądze na zwierzęta. Może jednak jakaś fundacja/DT potrzebuje odpalić bazarek a nie ma fantów? Chciałabym, aby ktoś zgarnął całość hurtowo. Planuję zacząć to ogarniać w tym tygodniu, więc jeszcze nie mam listy rzeczy.

Wolałabym uniknąć wysyłki.

Ktoś? Coś? Zależy mi, aby ta pomoc trafiła dla naprawdę potrzebujących.

Dzięki!

Ps.
Może ten post powinien trafić do "Koci bazarek"?

a.m

Od: Czw lis 03, 2016 11:20

Post » Pon sty 27, 2020 18:20 Re: Fanty na bazarek- czy ktoś będzie chciał?

Zaklepię dla Jokota. Poczekasz na odpowiedź?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon sty 27, 2020 19:16 Re: Fanty na bazarek- czy ktoś będzie chciał?

Jak ogarniesz porządki daj znać :ok: :ok: bazarkowe fanty przydadzą się :ok: :ok: :ok:
https://zrzutka.pl/bpfeke dla wojowniczki Fisi walczącej z FIP

kwiryna

Od: Sob lip 23, 2016 9:36

Post » Pon sty 27, 2020 19:30 Re: Fanty na bazarek- czy ktoś będzie chciał?

kwiryna pisze:Jak ogarniesz porządki daj znać :ok: :ok: bazarkowe fanty przydadzą się :ok: :ok: :ok:

To głos Jokota :wink:
Obrazek

ASK@

Post » Pon sty 27, 2020 19:51 Re: Fanty na bazarek- czy ktoś będzie chciał?

A ja z kolei w Krakowie mogę przekazać ubrania dziecięce i buty ( od 5 - 15 lat), ubrania w większości H&M, na bazarki dla kotów. Gdyby ktoś chciał proszę o wiadomość do piątku. Ponieważ jestem tu nowa - chociaż od paru lat podczytuję forum - jeszcze nie ogarniam zasad zamieszczania i odbierania postów, więc proszę o wyrozumiałość w tym względzie.

Katt

Od: Czw sty 02, 2020 18:29

Post » Wto sty 28, 2020 9:35 Re: Fanty na bazarek- czy ktoś będzie chciał?

Super! To w weekend porobię zdjęcia i podeślę Wam dziewczyny info i omówimy przekazanie dobroci :)

a.m

Post » Sob lut 01, 2020 18:14 Re: Fanty na bazarek- czy ktoś będzie chciał?

Dziewczyny, robię już zdjęcia rzeczy, więc proszę o adres maila. Wklejanie ich tutaj mnie zabije :) Czy ktoś to może jakoś sprawnie odebrać? U mnie ciężko z miejscem dla tych toreb :)
Znalazlo się między innymi: prostownica, toster, lansiarski plakat, filmy, plyty z muzyką, książki, Ikeowsie puszki aluminiowe, formy na pierniki z Ikea, formy na lody na patyku z Ikea, jakies kosmetyki troszkę uzyte,mata do sushi, wkłady do butelek filtrujących DAFI, pojemniki aluminiowe na herbatę, jakieś doniczki, jakieś pseudo miedziane wazony, gry planszowe, dzbanek do parzenia herbaty, czasopisma etc. Czekam też na drapak Rufi, więc bedzie tez do oddania slupek.

a.m

Post » Sob lut 01, 2020 23:23 Re: Fanty na bazarek- czy ktoś będzie chciał?

Fajne rzeczy, na pewno sie z pozytkiem dla kotkow sprzedadza:-)
Fredziu!
Zapisz sie do newslettera PETA i pomagaj zwierzetom wysylajac email!
https://www.peta.org/about-peta/learn-a ... -to-enews/

pibon

Od: Pon lip 09, 2012 10:26

Post » Nie lut 02, 2020 0:24 Re: Fanty na bazarek- czy ktoś będzie chciał?

a.m pisze:Dziewczyny, robię już zdjęcia rzeczy, więc proszę o adres maila. Wklejanie ich tutaj mnie zabije :) Czy ktoś to może jakoś sprawnie odebrać? U mnie ciężko z miejscem dla tych toreb :)
Znalazlo się między innymi: prostownica, toster, lansiarski plakat, filmy, plyty z muzyką, książki, Ikeowsie puszki aluminiowe, formy na pierniki z Ikea, formy na lody na patyku z Ikea, jakies kosmetyki troszkę uzyte,mata do sushi, wkłady do butelek filtrujących DAFI, pojemniki aluminiowe na herbatę, jakieś doniczki, jakieś pseudo miedziane wazony, gry planszowe, dzbanek do parzenia herbaty, czasopisma etc. Czekam też na drapak Rufi, więc bedzie tez do oddania slupek.

Skontaktuj się proszę z kwiryna. Ona pilotuje sprawę. Też do niej napisze. Dzięki wielkie :1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Pon lut 03, 2020 1:19 Re: Fanty na bazarek- czy ktoś będzie chciał?

ASK@ pisze:
a.m pisze:Dziewczyny, robię już zdjęcia rzeczy, więc proszę o adres maila. Wklejanie ich tutaj mnie zabije :) Czy ktoś to może jakoś sprawnie odebrać? U mnie ciężko z miejscem dla tych toreb :)

Skontaktuj się proszę z kwiryna. Ona pilotuje sprawę. Też do niej napisze. Dzięki wielkie :1luvu:

Napisałam przedwczoraj priv. :ok:

a.m

Post » Pon lut 03, 2020 6:16 Re: Fanty na bazarek- czy ktoś będzie chciał?

a.m pisze:
ASK@ pisze:

Napisałam przedwczoraj priv. :ok:

Też napisałam
Obrazek

ASK@

Post » Pon lut 03, 2020 9:37 Re: Fanty na bazarek- czy ktoś będzie chciał?

Przepraszam Was :oops: nie wyświetlało mi nowych wiadomości. Odbiorę oczywiście całość, tylko muszę dogadać się z małżem, bo to on jest zmotoryzowany. Zdjęcia jeśli są takie gotowe do bazarku prześlij mi proszę na agnieszka.blaszczak@wp.pl
https://zrzutka.pl/bpfeke dla wojowniczki Fisi walczącej z FIP

kwiryna

Od: Sob lip 23, 2016 9:36

Post » Pon lut 03, 2020 9:52 Re: Fanty na bazarek- czy ktoś będzie chciał?

Zdjęcia, nie są piękne ale poszły :)

a.m