Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bestol pisze:Właśnie cena mnie przeraziła straszliwie.
Ten przepis, który podała gusiek1, to po prostu mielę wszystko, dosypuję Felini Complete, trochę wody, słoninki, dziamdziam to i do słoików do zamrażarki?
Ten 1 kg mięsa - to różne rodzaje?
ser_Kociątko pisze:U nas jest tak:
1kg różnego mięsa
0,2kg podrobów (wątróbka, serca, żołądki)
0,3kg szyjki kacze/kurze/indycze
5 łyżek wody
13g Felini Complete
2 łyżki oleju z łososia (moje akurat lubią)
Bestol pisze:Właśnie cena mnie przeraziła straszliwie.
Ten przepis, który podała gusiek1, to po prostu mielę wszystko, dosypuję Felini Complete, trochę wody, słoninki, dziamdziam to i do słoików do zamrażarki?
Ten 1 kg mięsa - to różne rodzaje?
Muireade pisze:ser_Kociątko pisze:U nas jest tak:
1kg różnego mięsa
0,2kg podrobów (wątróbka, serca, żołądki)
0,3kg szyjki kacze/kurze/indycze
5 łyżek wody
13g Felini Complete
2 łyżki oleju z łososia (moje akurat lubią)
Ten przepis mi sie podoba, ale moje nie chca jesc oleju z lososia.
Muireade pisze:A można dać inny zwierzęcy tłuszcz? Np. smalec?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 282 gości