Tutaj masz chyba najprostszy przepis na mieszanke:
https://www.barfnyswiat.org/viewtopic.php?t=16 "Przepis z preparatem Felini Complete
1 kg mięsa bez kości (w tym do 20% podrobów: serc, żołądków i nerek)
12,5 g Felini Complete
dodatkowy tłuszcz w zależności od tłustości mięsa
200 ml wody"
a jeszcze poszukam przepisu forumowej użytkowniczki Kazia. Też ma prosty przepis.
KaziaMoja "firmowa" mieszanka to:
1/3 mięsa (wołowe, indyk, każde inne oprócz kurczaka, żołądki też traktuję jako mięso, kacze są świetne)
1/3 serca (kacze, wołowe, wieprzowe, lub inne)
1/3 mielone kacze szyje (źródło wapnia, mięska tez mają sporo na sobie i tłustą skórkę
)
15% wątroba.
Do tego suplementy.
Jak coś jest niejasne - pytaj