Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zorro14 pisze:cześć,
sporo się działo, konsultowałam się jeszcze u jednego weta, ale póki co potwierdził kierunek. Mały drugi tydzień przyjmuje
rapidexon (co 2 dzień),
no-spa (rano, żeby rozluźnić brzuszek do jedzenia) - w zastrzykach, chętnie bym mu już jej nie dawałą, bo jest od tych zastrzyków pewnie obolały
preparat z witaminami z grupy B
Alugastrin (2 ml x 1 na dzień)
espumisan (2 x 10 kropli)
karma mokra, parzony kurczak / indyk
FuterNiemyty pisze:Moge podpowiedziec, jak poszlo u mojego trzustkowca-watrobowca.
Przez pierwsze tygodnie rozgotowane (min.3-4h na wolnym ogniu) mieso indyk/krolik/kaczka z wywarem, potem stopniowo wprowadzany twarog, surowe parzone miesko/serca drobiowe (zoladki sa za twarde, watrobki dawaly bolesnosc zoladka).
Obecnie ustabilizowany na Granata Pet, Grau, mieso + dodatki (nabial: twarog, mleko kozie, zoltko), porcje rozbite na male dawki 5-6x dziennie, pierwsza kolo 6.30 rano, ostatnia kolo 22.00
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 370 gości