Co do dziergania będe rozdawać za darmo , z ilością się nie wyrobie
Cześć niewiasty
Malizna no nie wiem bardzo mało je , prawie nie urosła i lekka ...Ale bawi się wciąż i nie wiem
Dziwny maluch

Petunia czyli Zołza

I co tu pisać dzień jak co dzień , wstaje z psami , kuwety jeść i działka i tak tam ryje ..Fajnie już mi wyszło ale jeszcze roboty ło..Wczoraj upał dałam se czadu dziś gira mi dokucza , wnerwia mnie to .Ale inaczej nie będzie , na działce dach od altany mi cieknie , altane bym musiała w środku pomalować bo syf ...A tam koty i cienko ...Nie lubie tak zobaczymy..
Dziś wolne od działki no będe w chacie , wstałam wyszłam z psami , zabrałam się za sprzątanie i mycie kuwet , i ściąganie to co zasikane i tak se dopiero usiadłam a pralka jeszcze pierze ..Putin mi oszalał tak zawsze jak mam małego kota , nie rozumie wieśniak że nie mogłam zostawić ...
A ja nos mam dobry coś poczuje to ryje zdejmuje i piore i masakra ..
Czasem se mysle na co mi to , bym miała dwa koty , czysto nie musiałabym kupować podkładów , itd i by kasa była..A tak ustawiłam się jak nic , a najgorsze że jak znajde nie potrafie zostawic..Czasem sama siebie nie rozumie , inni potrafią od tak ...E nie wiem nie potrafie inaczej..
Tak się śmieje jak rano wstane mam meksyk , plaża itd , jakbym w nocy zeszła by powiedzieli ale miała syf...
Bo jak w dzień to ok bo ogarniam ale z nocy to mam szok...Takie są niewdzięczne gady..

Iwan

Malizna gdzie weszła

Bobi dziasiaj wykąpany '

Rudemu z piwnicy wyszły takie trzy placki masakra ..Siedzi przed blokami wiara powie że parszywy i masz ..

Oskar rok temu i dziś

Serce boli o te ktore zostały
I takie są też adopcje , oddany do schronu jak śmieć mimo umowy ..
Dopiero wspomnienie Policji dało coś do myślenie ..
Tak nie powinno być