kocica -sika wszedzie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 08, 2017 12:03 kocica -sika wszedzie

Witam serdecznie
mam 3 koty 2 kocice i kocura.Moje koty wychodza kiedy chca ,w domu kuwety nie mam .Mam problem z jedna z kocic 13 letnia ,sika wszwdzie w buty ,na stole ,na podloge ,do kwiatka tam tez potrafi zrobic Nr 2,na deske do krojenia,wszedzie
co robic pomocy

kocia rodzina

Od: Nie sty 08, 2017 11:30

Post » Nie sty 08, 2017 14:02 Re: kocica -sika wszedzie

Kota trzeba jak najszybciej zabrać do weterynarza, najlepiej od razu z próbką świeżego moczu, a u weterynarza zbadać też krew i zrobić porządne USG.
Przez internet nikt choremu kotu nie pomoże.
Milva B
Obrazek
Nasze Koty: http://www.divine-cats.eu

milva b

Od: Czw mar 30, 2006 21:24

Post » Nie sty 08, 2017 14:03 Re: kocica -sika wszedzie

Iść do weta i zrobić badania. Morfologia, pełna biochemia, rozmaz manualny i mocz jeśli da radę złapać. Tak zachowują się koty chore. I nie jest ważne, ze nie wygląda. Jak zacznie wyglądać na chorą to będzie za późno. Drugiemu też bym to samo zrobiła.
Są kastrowane?
W taką zimnice kotki/koty nie wypuszczaj. To proszenie się o kłopoty zdrowotne. Wstaw kuwetę gdzieś w domu. Wyjście pogorszy stan zdrowia.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon sty 09, 2017 16:12 Re: kocica -sika wszedzie

dzieki za odpowiedzi ,do weta tak na wszelki ,nie mieszkam w polsce a zimy u nas nie ma ale czesto pada i wtedy wlasnie ona sie tak zachowuje jak jest mokro ,kuwety mialam naewt trzy ale moj kocur zalatwial sie w kazdej a ona nie chciala potem tam wchodzic wiec kuwet sie pozbylam .
jej zachowania sa czasem podle,,,moje buty byly oparte o sciane (bo teraz tylko tak je zostawiam) ona podeszla przewrocila moje buty i tam nasikala ,widzialam jak to robi ,nim dobieglam bylo juz po i buty poszly do kosza .Tak samo jest jak przyjedzie moja mama ktora nie lubi kotow zaraz ma nasikane do butow albo do walizki czy to tez sa zachowania chorego kota?

kocia rodzina

Od: Nie sty 08, 2017 11:30