Tutaj poprzednia część wątku viewtopic.php?f=1&t=161458
Witam tych co nas lubią i tych co nie

Mam nadzieje że będzie jak dotychczas , popiszemy , pośmiejemy sie i podenerwujemy .

Przedstawiam wam moje koty

Najgorsze przypadki..
Oczko

Lenka

Rambek miał plazmocytarne zapalenie dziąseł , leczony dośc długo , nie dawało to efektu.Ma usuniete wszystkie ząbki i jest nareszcie ok..Waga 8.700

Chłopczyk ma padaczke

Alpi jest szalona , wszedzie wejdzie i gaduła taka ..Swoje przeszła oczko sie rozlało , nie leczyło , miała trzy razy zaszywane , grzyb , i w końcu miała zapalenie nerwu wzrokowego ..Kręciła sie w kółko ..Ale dalismy rade , dziś jest słodka brojąca dziewusia

Czesia kota z chora trzustka musi miec tylko karme gastro intensinal i tu jest problem , przy tylu kotach ale nikt jej nie chce .Kotka bardzo kochana kocha ludzi , do kotów z dystansem ale nic sie nie dzieje..Bardzo długo była leczona zanim doszło do tego żeby tak jak teraz na tej karmie było ok..Z miejsca gdzie ją zabrałam chora karmiłam tam kiedyś z ciotką 28 kotów , sterylizowałam ..Z tylu kotów udało sie jej , dwa inne dałam do adopcji , są w ośrodku trzy , reszte wytruli ludzie ;(

Frania kotka z chorą trzustka

Putin swoje przeszedł.

Batman
Jak go znalazłam nie wiedziałam czy przezyje był w szpitaliku udało się ..

Marmurek

Zyzio bez oczka, zabrany chory oczka nie dało rady uratowac

Rojber bez przedniej lapki ,znaleziony ze starym zrośnietym złamaniem nic już nie dało sie zrobić.Tylko ja amputować bo miał rany na niej od podpierania się

Dyzio ma tu brata Zyzia , zabrane z szopy chore ..nie są tak bardzo za ludźmi .Ale żyją

Inka matkuje wszystkim małym

Tofik

Kubek znaleziony przez kogoś na poboczu , potrącony , miał drutowaną szczęke , dwie operacje na oczko ...Bardzo słabo widzi na jedno.Ale cos tam widzi ...wpatruje sie w człowieka jak zbój

Oskar zabrany z magazynów jako małe kocio do roku czasu tylko na karmie gastro intensinal.Teraz już je wszystko

Wacus zabrany bardzo chory , był w szpitaliku , miał strasznego grzyba , ma zespół falującej skóry

Kola oddana z powodu alergii........

Marmurka została z troje rodzeństwa reszte skończyło na jezdni

Chyba wszystkie

Koty które dokarmiam na mieście jest ich 15

Jest jeszcze pięć kotów na działce i jeden w piwnicy.
co do ilości brakuje mi trzech