Kartka z telefonami do wetów,którzy leczą moje koty, dokładna informacja odnosnie jedzenia dla kotów.
Pieniądze na weta lub info do weta,ze ktoś moze sie z kotami zamiast mnie zgłosić.
No i kontakt telefoniczny z opiekunem,gdzie bym nie była.
Zakaz otwierania uchylnie okien .
Zamkniete szafki- moje koty nie dokonuja wlaman. Pralka zawsze zamknieta jak mnie nie ma -opisane kryjówki,gdzie jest Gucio - ale on jak i reszta sa sprzedajni, juz drugiego dnia sie wdziecza w komplecie do opiekujacego.
Proszę tez,by drzwi na balkon przez który się wchodzi otwierac dopiero po zamknieciu drzwi na klatkę schodową na klucz.
Opiekunem moze byc tylko ktos ,kto zna moje koty - wbrew pozorom takich osob jest sporo- trzy sąsiadki, znajome, przyjaciólka.
Zostawiam saszetki intestinala gastro,ktore koty lubia,a zapobiega to rewolucjom zoladkowym. Dodatkowe miski z woda wystawiam.
Wystawiam dodatkowa kuwete ( w sumie trzy na trzy koty) i duzo żwirku w zapasie,bo moje koty to górniki

Nie powierze kotów dzieciom ani młodziezy- sa pelne dobrych intencji,ale to dzieci.
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Zdrowia, pieniędzy i szczęścia wszystkim .